Fabrix iPhone 3G sleeve review

Fabrix maakt prachtige met de hand gemaakte iPhone sleeves. Wij hebben een krijtstreep versie besteld met de naam black suit. Dit duurde nogal lang en daarom hebben we er ook een bij de "buren" besteld. Nadat we de sleeve binnen kregen uit de Nederlandse webshop viel een dag later ook de andere sleeve van Fabrix op de deurmat. Wat meteen opvalt is dat de eerste generatie iPhone er wat stroef ingaat in het begin maar uiteindelijk na een paar dagen gebruik wel goed in de sleeve past. De iPhone 3G past er niet echt goed in. Op de verpakking staat dat de iPhone 3G er in zou moeten passen maar omdat de fabrix sleeves met de hand worden gemaakt kan dit soms afwijken. De mute- en volumenknoppen kunnen ook het de gladde nylon binnenwerk van het hoesje beschadigen als de sleeve net iets te klein is. Maar de fabrix doet niet moeilijk, als je sleeve te klein is krijg je gewoon een nieuwe.
3.jpg

De sleeve is aan de bovenkant open en daardoor kan er wel stof in de koptelefoon ingang van de iPhone komen.
1.jpg

Hier een foto van het gladde nylon binnenwerk van de Fabrix sleeve.
2.jpg

De black suit Fabrix sleeves die wij hebben getest zijn handig in gebruik. Dat ze met de hand zijn gemaakt valt ook op. Ze zijn niet identiek aan elkaar. Ook is de opening van de ene sleeve kleiner dan de andere.
4.jpg

Als je, je iPhone in een tas mee neemt of in je jaszak dan zal je veel plezier hebben van een Fabrix sleeve. Liggend op een bureau misstaat hij zeker niet en het is wat minder proleterig tijdens een vergadering. Er zit ook een lus in de sleeve waaraan je een keycord kan bevestigen. Dit is erg handig in gebruik vooral in de zomer. Golla tasjes hebben dit ook en zijn aan de bovenkant afgesloten. Nadeel is dat je daarbij ook steeds het hoesje moet openmaken als je gebeld wordt. 5.jpg
Wat ons betreft een absolute aanrader voor elke iPhone bezitter.
6.jpg
Voor $21,90 te bestellen via Fabrixcases.com

 
 
 
 

Een reactie posten 4 reacties:

Thomas zei

hoe lang was de levertijd bij fabrixcases.com?

alvast bedankt

12:40

iphone Nieuws Blog zei

Dat duurde 2 weken....

02:46

Dennis Smit zei

Geen werving en selectiebureaus, enkel werkgevers! Solliciteer dus rechtstreeks bij de werkgever. Check jouw ict vacature!

11:18

iphone 6 plus hoesje zei

goed artikel, bedankt voor de review

14:49

Een reactie posten