Review: Fabrix Leather Impact Hard Shell


Fabrix fabrikant van iPhone hoesjes en sleeves heeft onlangs een nieuwe lijn geïntroduceerd. Naast de hand gemaakte iPhone sleeves maken ze nu ook Hard Shells voor de iPhone 3G van leer. Wij hebben de Fabrix Leather Impact Hard Shell getest.

De Hard Shells zijn in 4 varianten te koop met wederom een krijtsreep uitvoering, Carbon Fiber, Denim en de door ons getest leren Impact Hard Shell.

De Fabrix Leather Impact Hard Shell hebben we ontvangen in een blister verpakking met een kijkvenster. Niets bijzonders. De Shell is gemaakt van zwart leer met nerfprint. Op de achterkant van de Shell zit een uitsparing voor de camera van de iPhone 3G.

Alle functie toetsen van de iPhone zijn goed bereikbaar. De Shell is gemaakt voor de iPhone 3G maar de iPhone 2G past er ook in.

Aan de onderkant van de Shell zit een opening zodat het geluid van de iPhone goed hoorbaar is en je normaal je iPhone kan opladen zonder hem uit de Shell te halen.

De functietoest aan de bovenkant van de iPhone is goed te bedienen en de ingang voor de hoofdtelefoon is bereikbaar.

De binnenkant van de Shell is van een materiaal gemaakt wat op rood fluweel lijkt.

De door ons getest Impact Hard Shell van leer is voor zijn geld een prima behuizing voor de iPhone. Voor hetzelfde geld koop je in sommige winkels een siliconen hoesje. De Fabrix Hard Shells zijn gemaakt van goede materialen. De Shell is hand gemaakt en dat is hier en daar ook te zien. Sommige delen zijn slordig geplakt. Dat is vooral te zien aan de binnenkant van de Shell en dus niet zichtbaar als de iPhone in de Shell zit. De Shell heeft een degelijke uitstraling en als je hem met een iPhone 3G gebruikt zit hij als gegoten. Wij hebben hem ook getest met een iPhone 2G. De iPhone 2G zou er wel uit kunnen glijden omdat de case gemaakt is voor de iPhone 3G die iets dikker is dan de iPhone 2G.

De Fabrix Hard Shells kosten USD$34.90 per stuk en daarbij komen nog $3 verzendkosten bij. Op dit moment is dat 27 euro.

Voordelen:

Niet duur
Chique uitstraling
Degelijk
Geschikt voor iPhone 3G
Snelle levering binnen een week
Goede kwaliteit
Mooi leer

Nadelen:

De boven en onderkant van de Shell zijn open waardoor er wel stof in de hoofdtelefoon ingang en speakers kan komen. Er zit geen screenprotector bij de Fabrix Shell maar wij missen dat niet. De response tijd van het scherm gaat vaak ook anders reageren met een goedkope screenprotector. Het glas van de iPhone is zo hard dat beschadigingen niet gauw voorkomen.

Bestellen kan via: fabrixcases

Zie ook onze Fabrix iPhone 3G sleeve review

 
 
 
 

Een reactie posten 4 reacties:

Sjakie zei

Ziet er goed uit. Ga er een bestellen.

00:35

Dennis zei

Lijkt me wel een mooi hoesje. Heb hem net ook besteld.

22:11

Anoniem zei

Heb hem ook in NL gezien bij mobielbereikbaar.nl. Bestel hem daar.

09:37

Dennis Smit zei

Geen werving en selectiebureaus, enkel werkgevers! Solliciteer dus rechtstreeks bij de werkgever. Check jouw ict vacature!

11:23

Een reactie posten