Brando iPhone powerstation review

Brando iPhone Power Station is een portable battery pack om je eerste generatie iPhone of 3G in noodgevallen bij te laden. De capaciteit van de accu in de Brando powerstation is 1000mAh. Een iPhone 2G accu met een capaciteit van 1400 mAh kan je ongeveer tot 60% opladen daarna is de iPhone powerstation leeg. De iPhone 3G heeft een accu met een capaciteit van 1150 mAH en die is ongeveer tot 70% op te laden.

Het mooie van de iPhone powerstation is dat er een indicator op zit om te zien hoe vol de accu van de powerstation is. Als je op test drukt (het pijltje) gaan er 4 LEDjes branden om aan te geven hoe vol de accu is.

De iPhone powerstation is op te laden via de USB poort van je computer dat duurt ongeveer 2,5 uur maar via de adapter die bij je iPhone 3G zit is hij na twee uur klaar voor gebruik. Tijdens het laden zie je de 4 LEDjes stuk voor stuk oplichten. Als de iPhone powerstation vol is branden alle LEDjes.

Bij de iPhone powerstation zit geen klepje om het gedeelte wat je in de iPhone stopt af te dekken als je hem niet gebruikt. Voor vervoer los in je tas moet je hem in een hoesje doen. Wij hebben nog een te klein Fabrix hoesje waar onze iPhone 3G niet in past en dat werkt prima. Wat ons betreft zou hij helemaal perfect zijn als de accu van de iPhone powerstation iets meer power zou hebben. Voordeel is wel dat er een indicator zit ingebouwd om aan te geven hoe vol de accu is. De iPhone powerstation werkt ook met met een iPod. Er zijn ook andere portable laders op de markt maar die zijn vaak 3 maal duurder dan de iPhone powerstation.

De Brando iPhone powerstation is via deze link te bestellen voor 28 dollar inclusief verzendkosten. Dat is € 17,35 en daarmee ook de goedkoopste oplossing om je iPhone bij te laden. De iPhone powerstation is leverbaar in wit of zwart. De levering is ook zeer snel binnen 4 dagen hadden wij hem in huis.

 
 
 
 

Een reactie posten 4 reacties:

Anoniem zei

Ik heb er ook een en is erg handig. Ik gebruik hem meestal als mijn accu half vol is en dat werkt prima. Voor die paar euri's is het een must have ding voor je iphone

15:25

Klaas zei

Lijkt me handig. Heb er net een besteld.

17:01

Dennis Smit zei

Geen werving en selectiebureaus, enkel werkgevers! Solliciteer dus rechtstreeks bij de werkgever. Check jouw ict vacature!

11:20

Doris zei

Erg handig, ik heb er ook een.

17:12

Een reactie posten