they come in... Colors voor iPhone 3G


Colors van SwitchEasy is een van de eerste siliconen capsules die de iPhone bijna volledig beschermt. 'S Werelds eerste “Jelly Bean” menu knop gemaakt van harde hars. Minder is meer: minimalistisch design. Varieteit door 10 trendy kleuren. Volledige bescherming van hoofdtelefoonaansluiting en USB connector.

De SwitchEasy Colors capsule is gemaakt van schokbestendig siliconen materiaal. De capsule zit in een blister verpakking.

Op de achterkant van de verpakking staan in het Chinees instructies en enkele plaatjes. Die heb je niet echt nodig als je wel eens eerder een screen protector hebt aangebracht. De rest wijst zich vanzelf.

In de verpakking zit:
de Colors capsule
2 screen protectors
1 dopje voor de hoofdtelefoon ingang
Klepje voor de USB connector
1 schoonmaak doekje
1 squeegee om de screenprotector aan te brengen

Met het schoonmaak doekje zorg je er voor dat je in een stof vrije ruimte het glas van de iPhone 3G goed schoon maakt. Vervolgens trek je voorzichtig de bescherming van de screen protector af. Door middel van een sticker is duidelijk te zien dat er twee screen protectors worden meegeleverd. Plak nu voorzichtig de screen protector op het glas met behulp van de squeege. Het beste resultaat bij ons was om van boven naar beneden te werken. En om steeds met de squeegee een klein stukje glad te strijken. Zonder screen protector werkt het natuurlijk ook en dat voelt ook wat ons betreft prettiger.

Als de screen protector goed op de iPhone 3G zit kan je hem in de Colors capsule doen. Eerst de onderkant en de rest wijst zich vanzelf.

Je hebt nu nog twee onderdelen over van de capsule. Het dopje van de hoofdtelefoon ingang en het klepje voor de USB connector. Vooral het dopje van de hoofdtelefoon ingang is erg handig omdat dit bij voorgaande cases nogal eens problemen opleverde. Er komt stof in de ingang waardoor je storingen kan krijgen.


De Colors capsule van SwitchEasy is handig in gebruik maar de Jelly Bean home knop, gemaakt van harde hars is wel even wennen. In het begin heb je het idee dat je te hard drukt op de Jelly Bean knop. Na een dag gebruik ben je daar aan gewend. De capsule voelt prettig aan en mocht je iPhone ooit vallen dan heb je meer kans dat hij het overleeft. Bescherming van de USB connector hebben we al eerder gezien maar het dopje om de hoofdtelefoon ingang af te sluiten is erg goed en handig. De volume knoppen zijn afgedekt en werken goed. De trilstand schakelaar is vrij bereikbaar door een uitsparing in de capsule. Dit is ook bij de camera op de achterzijde het geval. Wat ons betreft de beste siliconen capsule die we tot nu toe gezien hebben voor een bedrag van maar € 14,99

Meer informatie op de website van SwitchEasy
Distributeur in Nederland: 2moso.nl maar ook te koop in de Media Markt.

 
 
 
 

Een reactie posten 5 reacties:

Madelijn zei

Handig, ga morgen een zwarte halen met een rode jelly bean. Past een 2G iphone er ook in?

14:19

iPhone Nieuws Blog zei

De iPhone 2G past er ook in.

17:49

Stephanie zei

Deze case, maar ook de versie voor de iPhone 4 zijn te bestellen via www.switcheasy.nl

19:24

Dennis Smit zei

Geen werving en selectiebureaus, enkel werkgevers! Solliciteer dus rechtstreeks bij de werkgever. Check jouw ict vacature!

11:17

Een reactie posten