Review: More slip in case van leer

De leren More slip in case is te koop in bruin en zwart. Wij hebben de zwarte More slip in case getest. De case heeft een klassieke uitstraling en ziet er chique uit. Het is niet zomaar een hoesje. De case is gemaakt van mooi leer en er zitten geen uitsekende delen aan zoals een riemclip. Dit oogt wat ons betreft ook beter en hierdoor is de case ook mooi dun.

De case komt uit China (net zoals 95% van alle sleeves, hoesjes, cases etc) en die tocht overleeft hij prima. De case zit verpakt in een kartonnen doos. In de doos zit de een keurig zwart doosje van karton wat verpakt zit in bubbeltjes plastic. De case zit verpakt in zacht materiaal van stof en in de case zit een stukje foam om de case extra te beschermen.

De binnenkant van de case is voorzien van zacht materiaal zodat je iPhone niet uit de case valt en dit heeft ook een "poets" functie. Het ziet er uit als zwart fluweel.

Qua dikte is de More case dunner dan bijvoorbeeld een Fabrix case en de binnenkant is beter afgewerkt. Bij de Fabrix case blijft de iPhone 3G nog wel eens haken door de mute knop in het stof van de voering. De More case heeft dit niet. Voordeel is ook dat de case een schonere en dus betere uitstraling heeft dan een hoesje van stof.

De iPhone 2G en de iPhone 3G passen prima in de case. Het leer waar de case van gemaakt is ziet er mooi uit en is ook degelijk. Op de case staat de naam van de fabrikant maar dit stoort niet. Dit omdat het er in gestanst is.

Om je iPhone 3G uit de case te halen kan je aan de onderkant van de case er licht in knijpen. De iPhone schuift er dan uit. Maar je kan de iPhone natuurlijk ook gewoon aan de bovenkant eruit halen.

Voordelen:
Chique uitstraling
Mooi afgewerkt en goed gestikte naden
Geschikt voor iPhone 2G en 3G
Snelle levering binnen een week
Prima kwaliteit
Mooi leer
Niet te dik!

Nadelen:
De iPhone 3G gaat in het begin wat stroef in de case maar na een week gebruik is dit al beter. Het lijkt er op dat het leer wat soepeler begint te worden. De bovenkant van de case is open waardoor er wel stof in de hoofdtelefoon ingang kan komen.

De leren More slip in case kost $34.90 Daarbij komen verzendkosten van $5.99 Voor een fractie meer wat je normaal betaald voor een case van stof heb je een duurzame leren case. Do we need to say more...

Meer informatie en bestellen:
www.more-thing.com

 
 
 
 

Een reactie posten 4 reacties:

Janine zei

Ik heb er ook een en ben er zeer tevreden over.

22:43

Anoniem zei

Geen werving en selectiebureaus, enkel werkgevers! Solliciteer dus rechtstreeks bij de werkgever. Check jouw ict vacature!

11:18

Esther zei

Ik heb ook zo'n hoesje, alleen heb ik een beetje moeite om mijn telefoon er weer uit te krijgen.

11:58

Charlie zei

Ik kan 'm iedereen aanraden, alleen soms een beetje moeilijkheden om er weer uit te halen

21:28

Een reactie posten