Danglet voor de iPhone, ideaal voor de zomer

We hebben de Danglet van Collins America al enkele weken in huis voor een review maar we waren er nog niet aan toegekomen om er een review over te schrijven. Wel dus uitgebreid de mogelijkheid gehad om hem te testen en hij is wat ons betreft onmisbaar voor de zomer.

In de blister verpakking zit de Danglet plus een Wrist (polsband) en een Neck strap (key-cord). Collins America is de producent van de Danglet en toen we hem tijdens de introductie zagen wisten we het meteen: ideaal voor in de zomer. Wij hebben nogal wat telefoons kapot zien vallen die uit borstzakjes van een overhemd gleden.

De Danglet is eenvoudig onder in je iPhone te klikken door 2 knopjes op de Danglet in te drukken. De 2 puntige metalen pennetjes die in de dock-connector van je iPhone klikken houden de iPhone goed vast. Zo goed zelfs dat wij met een iPhone hebben rondgeslingerd zonder dat de Danglet los schoot van de iPhone.

Om te voorkomen dat je iPhone ergens tegenaan stoot, bijvoorbeeld als je gaat zitten tegen een bureau, kan je het beste een hoesje gebruiken. Ook tijdens een “hot pursuit” van mijn zoontje in het weekend had ik de Danglet beter onder mijn trui kunnen stoppen… maar hij blijft erg handig. We hebben de Danglet getest met een eerste generatie iPhone, een 3G en een iPod en daar blijft de Danglet prima in zitten. De dock-connector in de Danglet is universeel dus je kan hem ook gebruiken met een iPod touch.


De Danglet kost 15 dollar en dat is zo’n 12 euro. Inclusief verzendkosten komt dat neer op zo’n 15 euro.

Wat we met de bijgeleverde polsband moeten snappen we niet maar de man in de onderstaande video die het spel iBowl speelt in een Japanse Metro kunen we de Danglet met een polsbandje zeker aanraden.

 
 
 
 

Een reactie posten 3 reacties:

Anoniem zei

leuk bericht! de Danglet is overigens ook te koop bij shopipad http://www.shopipad.nl/nl/danglet-lanyard.html voor 14,95 geen verzendkosten.

11:40

Anoniem zei

Beste beheerder,

Graag wil ik bij u de website www.appdicted.nl onder de aandacht brengen.

Op Appdicted.nl kunnen bezoekers het actuele app nieuws en interessante reviews bekijken.

Momenteel zoeken wij linkpartners en wellicht is het voor u interessant om linkpartner met ons te worden. Uw link zal worden geplaatst op deze pagina: http://www.appdicted.nl/linkpartners/.

Indien u veel bezoekers kan doorverwijzen naar Appdicted.nl kunnen wij in ruil hiervoor uw link vermelden in de footer op de voorpagina en eventueel een artikel over uw website publiceren.

In afwachting van uw reactie,


Met vriendelijke groet,

www.appdicted.nl
www.appmeter.nl

16:44

Anoniem zei

Geen werving en selectiebureaus, enkel werkgevers! Solliciteer dus rechtstreeks bij de werkgever. Check jouw ict vacature!

11:19

Een reactie posten