Etre Touchy iPhone handschoenen

Handschoenen? Niet zomaar handschoenen maar volgens de BBC: The gift for the geek that’s got everything. De afgelopen tijd zagen we steeds meer zeer positieve reviews over de Etre Touchy handschoenen. Tijd voor een test en net toen het weer koud aan het worden was kwamen ze binnen.De iPhone is bij koud weer niet echt bruikbaar. Handschoenen verhinderen de werking van het touchscreen. Het scherm werkt alleen goed door de aanraking van een onbedekte vinger. Probleem dus als het koud is want je moet steeds je handschoen uittrekken om een gesprek aan te nemen of een SMS'je, Tweet of e-mail te versturen.We zijn bovengemiddeld iPhone gebruiker en hebben de Etre Touchy handschoenen de afgelopen dagen getest. Omdat je geen grip meer hebt door de gladde handschoenen is het even wennen als je een gesprek aanneemt. Het is wat onwennig en wij waren in het begin een beetje bang dat de iPhone uit onze handen zou glijden.De Etre Touchy handschoen zijn na het wennen ideaal. De wijs en duimvinger van beide handschoenen zijn aan het eind van de vingertop open gelaten en dat werkt heel goed. Gesprekken zijn meteen aan te nemen, het versturen van mail gaat prima en geen koude handen meer tijdens lange belsessies.

Enige nadeel is dat de topjes van de duim en wijsvinger na enige uren buiten wel koud worden maar wij vinden de handschoenen heel erg handig!

Technische specificaties:

Verkrijgbaar in Small, Medium en Large.
Materiaal: 100% Acryl
Gemaakt in China
Wasbaar bij 30 graden en niet centrifugeren...
Kleur: Grijs met turquoise randje aan de vingertoppen die missen.Te koop voor £14.99 (€ 15,34) exclusief 2 euro verzendkosten via Etre Touchy

 
 
 
 

Een reactie posten 3 reacties:

Sjaak zei

Ga ze ook bestellen. Heb het hele weekend lopen kleumen omdat ik toch buiten wilde bellen.

23:54

Hans zei

Heb ze net ook besteld. Hoop dat ze snel komen. Koud..

00:14

Dennis Smit zei

Geen werving en selectiebureaus, enkel werkgevers! Solliciteer dus rechtstreeks bij de werkgever. Check jouw ict vacature!

11:22

Een reactie posten