Heeeel veel containers....

Sinds 15 maart heeft Apple 188 zeecontainers geimporteerd met een product wat nooit daarvoor eerder is ingevoerd. Dit blijkt uit gegevens van de Amerikaanse douane. In die containers bevinden zich miljoenen "goederen".

Op 19 maart kwamen er 20 zeecontainers voor Apple met goederen Amerika binnen met de volgende omschrijving: "electric computers. Nooit eerder ontving de Amerikaanse douane zulke omschrijvingen voor goederen. Apple kan een geavanceerde GSM als de iPhone makkelijk computer noemen en dit maakt slapende honden (lees concurenten) niet wakker.

Vervolgens kwamen er nog eens 44 containers binnen voor Apple op 27 maart, 28 April, 6 Mei en 17 mei. Elke container bevat zo'n 40,000 iPhone's. Opmerkelijk is ook dat alle containers uit China komen en dat een deel van de containers door zijn verzonden naar Canada.

De laatste lading containers zijn op 17 mei aangekomen in de haven van New York. Deze vracht bestond uit 504 dozen met een gewicht van 7140 kilo. op de vrachtbrief stond wederom “electric computers.”

In elke container passen ongerveer 40.000 iPhone's. Kortom er zijn nu al 7,5 Milloen 3G-iPhone's in Amerika.

 
 
 
 

Een reactie posten 2 reacties:

Anoniem zei

Cool!! Hoe kom je aan die info?
Blijkt wel dat de 3G iPhones al in de States aanwezig zijn. Hoe zit dat in Nederland? Krijgen we echt iPhones in Nederland via de Aple store en de dealers? Ik kan niet wachten!!!!

03:47

Anoniem zei

neejoh dat zijn gerestylde MBPros! haha

12:34

Een reactie posten