Apple boos op Donna iPhone actie

Apple overweegt juridische stappen tegenover Donna omdat de zender vijftien toestellen weggeeft terwijl ze eigenlijk nog niet in België te verkrijgen zijn.
Het blijft voorlopig onduidelijk wanneer de gehypte en langverwachte iPhone nu eindelijk naar België verscheept wordt.

Bij Donna besloten ze zo lang niet te wachten. Nu vrijdag zal je op de zender af en toe een iPhone horen rinkelen. Wie dat geluid herkent, kan een sms sturen en zo kans maken op een van de vijftien toestellen die de deur uitgaan.

Wanneer de winnaars het toestel in handen zullen krijgen, is evenmin duidelijk. "We kunnen de winnaars inderdaad vrijdag nog geen toestel geven", zegt Björn Verdoodt van Donna.

"we proberen de winnaars het toestel te geven nog voor het in België op de markt is. Het plan is om de toestellen vanuit Italië te laten overkomen. Voor zover ik weet, is er al nog altijd vrij verkeer van goederen binnen Europa"

Bij fabrikant Apple en bij telecomoperator Mobistar kan de stunt maar op weinig sympathie rekenen. Apple vindt het niet kunnen dat de VRT dit soort acties promoot en onderzoekt welke juridische stappen er genomen kunnen worden.
Bron: deredactie

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten