De 3G iPhone is bijna in Nederland

Het was afgelopen maandag een mooie dag voor (toekomstige) iPhone gebruikers. Eerst Steve Jobs die tijdens de keynote Nederland noemt in de lijst met 70 landen waar de iPhone te koop zal zijn en vervolgens nog eens een extra bevestiging via het persbureau Reuters met de kop "T-Mobile inks exclusive new 3G iPhone deal-sources" Nog minder dan 4 weken en dan is de Iphone ook eindelijk legaal in Nederland verkrijgbaar. Het is nog niet bekend wat een 3G iPhone gaat kosten in combinatie met een abonnement.
Op de voorpagina van de website van T-Mobile staat een speciale pagina waar je, je kan aanmelden voor de nieuwsbrief over de Iphone.

Eerder was ook KPN in gesprek met Apple maar T-Mobile heeft de race gewonnen en heeft een exclusief contract met Apple gesloten. KPN topman Ad Scheepbouwer zei in februari tegen de Financial Times: “Ik had er eentje maar ik vond het een behoorlijk nutteloos apparaat, om eerlijk te zijn”. In oktober 2007 zei hij nog heel wat anders tegen een verslaggever van RTL:
“Ik heb er ook een, het is een ontzettend leuk ding“ Woordvoerder Bram Oudshoorn van KPN bevestigde op 28 mei nog dat ze nog steeds in gesprek zijn met Apple en eerder deze week herhaalde hij dat nog eens....

T-Mobile kan ons helaas nog niets vertellen over tarieven maar we staan op de lijst. Binnenkort dus meer.....

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten