phoneworldonline.com

Phoneworldonline.com verkoopt de 8GB iPhone voor 375 euro de 16GB iPhone voor 475 euro. In enkele forums is er "oorlog" ontstaan over de levering van de iPhones van phoneworldonline. Volgens berichten zijn er inmiddels 2300 iPhones besteld maar kan het Belgische phoneworldonline nog niet leveren. Hoe het precies zit is onduidelijk maar het is vreemd dat phoneworldonline niet op zijn website zet hoe het zit. Op e-mail reageren ze niet en dat is natuurlijk niet zo vreemd als 2300 mensen die hebben aanbetaald je per mail bestoken waar hun iPhone blijft....

 
 
 
 

Een reactie posten 8 reacties:

Anoniem zei

Dis is gewoon dezelfde achter de schermen als de Nederlandse iphone helpdesk. Veel teksten zijn letterlijk overgenomen en de unlock tarieven en omschrijvingen 100% gelijk... Verdacht???

18:38

Anoniem zei

Beste,

Ik ben de man achter de phoneworldonline! Er is helemaal niks verdacht, ik snap niet waarom iedereen alles continu in twijfel moet trekken en mensen belachelijk maken. volgens mij is het gewoon pure jaloezie.

00:24

Anoniem zei

Wij trekken niets in twijfel maar constateren dat er veel ophef is over jullie bedrijf en dat hebben we op ons blog gezet. Als je naar ons mailt hoe het zit dan willen we best jouw verhaal hier publiceren. We zijn erg voor hoor en wederhoor.

01:18

Anoniem zei

Het zijn bedriegers, vrienden van mij hebben voorschot betaald en de levering word telkens uitgesteld.nu zouden ze door de chineze zelf bedrogen zijn vertelen ze.die gast is een leugenaar.

10:48

Anoniem zei

man stop nu eens met phoneworld te bedriegen van oplichterij. Er is nog niks bewezen en als je het niet vertrouwd moet je geen voorschot betalen eh, dat ging bij hun ook.

Grtz Jay-Jay

10:37

Anoniem zei

Beste consumenten, laat u niets wijsmaken. Jullie hebben niets verkeerd gedaan, gewoon een nieuw product gekocht via internet. Hou je ook niet bezig met het veroordelen en beschuldigen, dat is tijdsverlies en misschien onterecht.

Het beste wat je kan doen wanneer je twijfels hebt bij heel deze zaak, of je nu een bestelling geplaatst hebt of dit alles aan het volgen bent als buitenstaander en wakkere burger, is contact opnemen met de Economische Inspectie ter bescherming van de consument. Vertel hen gewoon je verhaal en hou je bij de feiten.

Dit kost je niks, je hebt er ook niets mee te verliezen en ze zijn er om ons te beschermen, we betalen er allemaal belastingen voor.

Indien de Economische Inspectie na haar onderzoek geen onregelmatigheden vast heeft gesteld, no harm done en dan ben je ook gerust gesteld. Stelt ze wel onregelmatigheden vast dan zullen zij wel de nodige acties ondernemen.

De economische inspectie kan je contacteren via het groene nummer 0800 120 33 of via e-mail eco.inspec@economie.fgov.be (algemene info: info.eco@economie.fgov.be). De link van hun website is http://mineco.fgov.be/PROTECTION_CON...nt/home_nl.htm.

11:20

Anoniem zei

Zoals ik al vermoede was de blog http://mi-phone.blogspot.com/2008/07/het-laatste-nieuws-wwwphoneworldonlinen.html?commentPage=2 en is nu http://beheerpagina.web-log.nl/t/comments opgestard door de mannen van phoneworldonline of door vrienden van hun.

Toen er teveel negatieve comentaren waren hebben ze de eerste blog gesloten omdat ze niet konden verwijderen, nu hebben ze die 2 gestart en worden alle negatieve comentaren naar hun adres verwijdert terwijl Patrick en co alles mogen posten !

17:13

Anoniem zei

hallo iedereen,

nu dat er teveel negatief gepost werd op de blog van Phoneworldonline.com hebben ze deze afgesloten.

Ik hoop dat de mensen eindelijk door hebben wat er gebeurd !

21:39

Een reactie posten