10 gratis Apps voor de iPhone


Cowabunga
Grappig spel waarmee je koeien naar de overkant van het water moet brengen met behulp van de accelometer van je iPhone.

Aero weather
Zie huidige en exacte weer condities maar ook voorspellingen van luchthavens. Deze gegevens worden door piloten gebruikt als ze een vlucht plannen. Locaties in Nederland: Amsterdam, De Bilt, Gilze Rijen, Woensdrecht, Soesterberg, Eindhoven, Lelystad, Volkel, De Kooy.

Shazam
Dit blijft een wonderlijk programma. Start Shazam hou je iPhone bij een luidspreker en Shazam weet welk nummer het is. Of het nu muziek is in een film, winkel, radio of op televisie Shazam weet het bijna altijd. Zeer handig als je bijvoorbeeld de artiest van een nummer niet weet. Als Shazam muziek herkent toont het programma ook meteen de link naar de itunes store zodat jet het nummer direct kan kopen. Zijn er van het gevonden nummer clips of video's op YouTube? Shazam toont meteen de links. Je kan tags toevoegen en delen met vrienden door ze te mailen.

Locly
Toen Locly net uit kwam hebben we het getest en dat was niet best. De informatie kwam rommelig over maar nu een maand later werkt het al een stuk beter. De foto's van Flickr van mensen in de buurt zijn een leuke toevoeging. Twitter snappen we nog steeds niet. Wij willen helemaal niet weten dat Steef nu een Breezer gaat drinken. Als je Locly op locatie gebruikt is het handig om een restaurant te zoeken of een benzinepomp. De ingebouwde evenementen kalender werkt nu ook beter.

Meet Bubble
Je iPhone of iPod Touch gebruiken als waterpas. Een Nemo achtig visje zit in de bubble in de waterpas die heen en weer gaat als je de iPhone beweegt.

Birthday list
Lijst van verjaardagen op basis van gegevens in je adresboek. De agenda van de iPhone ondersteund dit helaas nog niet.

ShopShop
Handig voor de Appie. Je iPhone als electronisch boodschappenlijstje.

Simplify Media
Hiermee kan je muziek luisteren naar muziek op je computer thuis op je iPhone of iPod Touch. Op die manier heb je altijd al je muziek bij je onderweg. Het is ook mogelijk om muziek te streamen naar vrienden. Na het downloaden van Simplify Media kan je een gratis account aanmaken en een programma downloaden voor Mac, PC of Linux. Het is gratis voor de eerste 100.000 gebruikers en blijkbaar nog steeds sinds de release op 5 augustus. Werkt via wifi, edge en 3G.

Linked in
Soms zie je door de sociale netwerk programma's je vrienden uit je netwerk niet meer... bijna iedereen zit wel in zo'n sociaal netwerk. LinkedIn is een zakelijk sociaal netwerk programma voor de iPhone. Hiermee kunnen "zakelijke" gebruikers direct een status update schrijven, contacten opzoeken of hen een bericht sturen.

Bakelite
Draaischijf telefoon functie op je iPhone. Jammer dat het geluid niet van een echte ouderwetse draaischijf telefoon is.

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten