is dit de iPhone 3G software unlock?

Unlock-The-iPhone.com heeft gisteren bekend gemaakt dat ze een software unlock hebben voor de iPhone 3G. Hierdoor is het mogelijk om met een iPhone 3G met alle providers te bellen. Met de zojuist gepubliceerde software is het mogelijk om via een Mac of PC de iPhone 3G zonder schade simlock vrij te maken. Als het werkt (we hebben een demo aangevraagd) dan is dit de eerste software matige unlock voor de iPhone 3G. Bij de software die $24,99 kost krijg je levenslang updates.

Daryl Smith van Unlock-The-iPhone.com zegt dat hij trots is op de eenvoud van het unlock programma. Het is een "one click solution". Volgens Smith is zijn software betrouwbaar, effectief en zeer eenvoudig.

Voordat je gaat bestellen. Wacht eerst onze test af van de software. Wij zien dagelijks tientallen berichten waarin een unlock voor de iPhone 3G staat aangekondigd en dat blijkt tot nu toe altijd niet te kloppen. In het forum van Macrumors hebben ze de unlock ook ontdekt. De reacties zijn niet echt positief. Wij vrezen dat het wachten blijft op een positief bericht van het iPhone Dev Team...

Update: het domein van unlock-the-iphone.com staat te koop dus het lijkt er op dat de eigenaar nog even snel wil cashen.
Zie: http://marketplace.sitepoint.com/auctions/43628
Op het Macrumors forum hebben ze de software getest en het werkt niet.

Bron: Webwire

 
 
 
 

Een reactie posten 3 reacties:

Unknown zei

Als dat zo is waarom doet die dan niet mee met de iPhone 3G unlock competitie? Eerst zien dan geloven is het bij mij nog steeds. Want als je het hebt gekocht en het werkt niet ben je opgelicht.

13:43

Anoniem zei

Je krijgt een PDF met daarin links naar custom firmware. Die software heeft wel een update gekregen en ik het vanavond proberen. Voorheen was het alleen een jaibreak. Maar het kan zijn dat het nu wel werkt. Heb jullie de PDF met links gemaild. Kan je het uitproberen.

13:58

Anoniem zei

@ Rijswijker Je kan je geld gewoon terug vragen via pay pal als het niet werkt volgens gebruikers in het Macrumors forum.

17:12

Een reactie posten