Belstatus applicatie van P-Edge

P-Edge Media heeft de Belstatus applicatie voor de iPhone en iPod touch beschikbaar gesteld in de App Store, nadat T-Mobile heeft aangegeven zelf niet mee te kunnen werken.  

Belstatus
De Belstatus applicatie kijkt op de website van T-Mobile met behulp van de My T-Mobile inloggegevens en haalt de actuele belstatus op. Deze wordt in één scherm weergegeven, en bevat ook een teller die aangeeft hoe lang het nog duurt voordat de belbundel is afgelopen.

Ontwikkelaar Martin van Spanje bood de applicatie aan T-Mobile aan omdat veel iPhonegebruikers in Nederland een native Belstatus applicatie graag wilden hebben.

Geen medewerking
T-Mobile kon niet meewerken aan het uitgeven van de applicatie vanwege de grote investeringen die zouden moeten worden gedaan op het gebied van infrastructuur en support.

Het bedrijf is momenteel zeer druk met andere projecten en initiatieven waardoor er geen mankracht meer is voor het officieel aanpassen, uitgeven en ondersteunen van een Belstatus applicatie.

Niet officieel
De Belstatus applicatie, die vanaf nu verkrijgbaar is in de App Store, kan dus niet worden aangemerkt als officiele T-Mobile applicatie.

T-Mobile heeft de ontwikkelaar verzocht om geen logo's en kleuren van T-Mobile te gebruiken en duidelijk aan te geven dat de Belstatus applicatie niet van hen is.

Jammer
"Het is jammer dat T-Mobile niet meewerkt aan deze applicatie," aldus Martin van Spanje, "maar het is wel begrijpelijk dat zo'n groot bedrijf niet zomaar even een nieuw product kan gaan aanbieden, zonder dat de organisatie daar klaar voor is."

T-Mobile zal bij vragen van klanten over de Belstatus applicatie ook adviseren om de applicatie niet te gebruiken. Van Spanje: "Het is logisch dat T-Mobile niet verantwoordelijk wil zijn voor andermans applicatie, maar de applicatie maakt gewoon gebruik van hun eigen website. Als die het niet doet, doet de applicatie het ook niet."

De Belstatus applicatie is vanaf nu verkrijgbaar en kost €1,59.

Bron: P-Edge

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten