iphone.mobielnieuwsnet.nl - iPhone portal!


We hebben al wat beta versies achter de rug en na wat experimenten kunnen we met enige gepaste trots onze iPhone portal presenteren: iphone.mobielnieuwsnet.nl
De portal is zo gemaakt dat hij ook geschikt is voor mensen die gebruik maken van een eerste generatie iPhone maar natuurlijk ook voor de iPhone 3G. We hebben een selectie gemaakt uit goede iPhone websites uit binnen en buitenland.

Onze iPhone portal is gratis en was ook bijna in de iTunes store verschenen ware het niet dat onze software ontwikkelaar voor de iTunes Applicatie geld wil vragen. Wij zijn het daar niet mee eens omdat een link verzameling wat ons betreft geen geld mag kosten en vrij verkrijgbaar zou moeten zijn. Dat de iPhone applicatie (voorlopig) niet door gaat is jammer omdat het er qua grafische vormgeving erg mooi uitziet en ook nog eens prima werkt.

Daarom nu in afgeslankte vorm (qua vormgeving) maar daardoor wel super snel de iPhone Nieuws Blog Web Applicatie. Heb je links of aanvullingen? Dan horen wij dat graag!

Zet de portal als "bookmark" in je springboard:

Navigeer met je iPhone naar: iphone.mobielnieuwsnet.nl
Klik op het plus teken in mobile Safari (naast het bookmark icoontje)
Kies zet in beginscherm
Geef onze web Applicatie een naam
Klik op voeg toe rechts boven in beeld
Het iPhone Nieuws Blog icoontje staat nu in je springboard en daarmee ook de toegang tot tientallen iPhone websites.

 
 
 
 

Een reactie posten 18 reacties:

Harro zei

Complimenten! Hij staat in mijn home scherm. Erg mooi gemaakt en nuttige links.

Bedankt!

04:11

Nachwach zei

Mooie iPhone startpagina. Erg handig.

05:01

Marieke zei

Heel erg handig. Ga het zeker gebruiken. Ook goed dat er geen reclame in zit!

11:30

Ruben zei

De vorige versie was mooier maar dit werkt ook goed met gprs en is op 3G lekker snel. Hij staat in mijn spingboard. Bedankt!

14:54

Thomas zei

Heb jullie nog wat links gemaild ter aanvulling maar ziet er erg mooi uit! Staat bij mij ook in mijn homescreen.

Wil eventueel ook wel de iTunes Applicatie voor jullie bouwen en ben het eens met jullie standpunt dat een portal gratis moet zijn.

Grtz, Thomasso

15:19

Anoniem zei

Heel erg handig! Bedankt!!! Scheel mij al gauw 12 icoontjes die ik nu weer kan vervangen door leuke Apps uit de App Store :)

15:50

David zei

Ziet er top uit. Dank!

16:37

nikki zei

Erg handig. Staat ook in mijn home scherm.

16:40

Net buster zei

Had hiervoor een andere iPhone startpagina maar die is nu vervangen door jullie website. Heel mooi basic met relevante links waar je ook wat aan hebt. Daarbij ook lekker snel voor mij als iPhone 2G gebruiker. App store lijkt mij nutteloos omdat jullie icoontje van 3KB het altijd wint ten opzichte van een applicatie. In ieder geval bedankt voor deze mooie en handige web applicatie!

16:49

Carmen zei

leuk dat er ook links in zitten naar buitenlandse websites en dat er geen reclame in zit is ook mooi. Eindelijk een portal zonder die irritante banners. Lekker basic en snel. Als dit de App Store was zou ik 4 sterren geven. ;)

16:54

Anoniem zei

Heb het vandaag getest en ben er blij mee! Scheelt mij 1 pagina met bookmarks.

16:56

John zei

Heb het net onderweg naar huis getest in de trein en het werkt prima met GPRS en 3G (lekker snel) Ga hem zeker als startpagina gebruiken. Bedankt!

19:47

Nassar zei

Gebruikte ook al jullie "beta" versie en die was erg mooi, maar deze site werkt prima en is meer geschikt voor mobiel gebruik. Ben er blij mee en ook bij mij staat jullie portal icoontje op mijn home scherm. Thanks!

20:42

Apple fan zei

In de App Store laten uitkomen lijkt mij ook niet echt een toevoeging. Dit is mooi basic zonder toeters en bellen en het werkt goed.

20:46

christopher zei

vette website en gemaakt met iwebkit:

http://iwebkit.net

18:13

Jasper zei

Bedankt echt handig!!

09:53

Onno zei

Heel erg handig en precies alle links die ik nodig heb voor mijn daglijks browse rondje....

10:46

Lisette zei

Wat hebben jullie gedaan sinds maandag! Geweldig al die extra links en het lijkt alsof de portal nog sneller is geworden. Kunnen jullie iphonespot.nl/tv ook nog toevoegen onder podcasts? En bedankt voor de andere links. Ben helemaal blij :)

22:24

Een reactie posten