Handige Mail App totdat Cupertino het ziet

Eerder screven we al over Firemail en Easy Writer en inmiddels zijn er wel 10 applicaties in de App Store om via landscape mode e-mail te versturen. Erg handig en Easy Email is wat ons betreft de beste van de Landscape mail applicaties. Nadeel van deze programma's is dat je via een omweg mail wel mail kan versturen maar het werkt niet echt handig.

BdEmailer was ook van die landscape mail applicaties waar wij geen aandacht aan hebben gegeven omdat het meer van hetzelfde was. Maar sinds de update naar de 1.1 versie kan je er ineens mee mailen. En dat mag niet van Apple. Want als iPhone gebruiker mag je alleen gebruik maken van de ingebouwde mail applicatie. Daarom is er ook geen Firefox voor de iPhone.

BdEmailer heeft nog een andere toegevoegde waarde sinds de update naar versie 1.1 Het maakt gebruik van smtp-verificatie en dat is handig voor mensen onderweg die geen eigen domeinnaam hebben of Exchange e-mail en mail ophalen en versturen via een provider.

BdEmailer zal binnenkort wel uit de App Store verdwijnen nu ook Engadget er vanmorgen een bericht over heeft geschreven. BdEmailer nu nog te koop in de App Store voor 0,79 eurocent

 
 
 
 

Een reactie posten 3 reacties:

Klaas zei

Zou hem alleen al kopen voor het mooie icoontje....

23:51

Freakie zei

Heb hem binnen en in het Engels is hij prima. Nederlandse vertaling is niet om aan te zien

01:21

Anoniem zei

Geef mij Easy Email maar. Is 10 keer beter.

03:17

Een reactie posten