Blackberry: Storm in een glas water

Honderden mensen hebben in de VS in de rij gestaan om een Blackberry Storm te bemachtigen. Probleem is alleen dat hij overal al vrij snel uitverkocht was. Zo ook in New York waar 200 mensen in de rij hebben gestaan voor de iPhone killer die geen iPhone killer is maar kennelijk lezen Amerikanen de reviews niet.

In een van de grootste telecom winkels in Manhattan was de Storm binnen een uur uitverkocht. Dit terwijl er nog een woedende menigte voor de deur stond om er een te bemachtigen. De politie moest er aan te pas komen om de menigte te bedaren. Volgens Verizon zijn er meer meldingen van winkels waar meer dan 100 mensen in de rij staan om een Blackberry Storm te bemachtigen.

Dit bericht staat in schril contrast in vergelijking met introductie van de iPhone in juli van dit jaar. Toen zaten er ook in Manhattan al dagen van te voren mensen te wachten op de introductie van de iPhone. En niet honderden maar duizenden in heel Amerika.De aanschaf in combinatie met een abonnement van een Blackberry Storm kost $200 en dat is net zoveel als een 8GB iPhone.

Bron: Reuters

 
 
 
 

Een reactie posten 3 reacties:

Anoniem zei

Goed artikel in Time. Heb hem deze week ook mogen testen en ben het er wel mee eens. Ben benieuwd hoe de verkoop hier in Nederland gaat.

02:50

Anoniem zei

Wat een lelijk ding!

07:14

Niek zei

Ha ha dat Time artikel is geweldig.

16:44

Een reactie posten