iPhone nano geen grap meer

Het nieuws over de iPhone nano wat wij als eerste Nederlandse website brachten op 3 augustus jongstleden is al snel afgedaan als een grap. Het bericht in de Dailymail kopte: Later dit jaar gaat Apple een "nano" versie van de iPhone introduceren. Het bericht op onze website is destijds door andere iPhone websites weggehoond mede door de bron: De Dailymail. Het is geen chique krant en heeft een hoog Telegraaf gehalte. Desalniettemin lijkt het er dus steeds meer op dat de iPhone Nano toch gaat komen begin januari. Op 12 december dook het iPhone nano gerucht weer op. Te vroeg om te juichen maar vandaag verschenen er op idealschina.com ook de eerste 3D plaatjes van de mal voor de iPhone Nano.

De plaatjes zouden afkomstig zijn van accessoirefabrikant XSKN. Via deze fabrikant lekten eerder al afbeeldingen uit van hoesjes voor de iPhone 3G die later bleken te kloppen. Volgens insiders begint de productie van de iPhone nano op 20 december en zal Steve Jobs begin januari op de Mac World expo de iPhone nano officieel lanceren. Via medewerkers van Walmarkt lekte dit weekend ook uit dat Apple alles op alles heeft gezet om de iPhone nano al voor de kerst in de winkels te krijgen. Een andere hint is te vinden op de website van de Macworld expo. Daarop staat:
even the small talk will be big.

De uiteindelijke naam is nog niet bekend en wat voor features er allemaal op zitten blijft voorlopig nog onduidelijk.

Bron iPhone nano case: idealschina

 
 
 
 

Een reactie posten 2 reacties:

Robbert zei

Op jullie Recent Visitors kaartje staat weer Cupertino. Is dat toeval? Als het iPhone nano verhaal echt waar is hebben jullie in ieder geval de scoop van het jaar gehad in Nederland op iPhone gebied :)

00:22

Nick zei

The iPhone Nano will have a different screen resolution and would not work with current apps in the App Store.

01:44

Een reactie posten