Makayama is klaar met de iPhone

Directeur Vincent Verweij van het het Nederlandse Makayama is klaar met Apple en de iPhone. Volgens Verweij hebben applicaties in de App Store een korte levensduur en Makayama wil daar niet van afhankelijk zijn. Daarbij zijn de bedragen die je kan vragen voor iPhone applicaties laag. Als het meer dan 3 euro is verkoopt het niet. Verweij is ook woedend op Apple omdat ze een applicatie van hem hebben geweigerd. Met camera pro is het mogelijk om 15 opties toe te voegen aan de camera van de iPhone maar de applicatie heeft nog geen goedkeuring gekregen vanuit Cupertino.

Daarom gaat de Nederlandse ontwikkelaar zich meer richten op Windows Mobile en Symbian. Omdat daar meer te verdienen is en meer mogelijk is. "Je moet een feest altijd net na het hoogtepunt verlaten en het Apple feestje is voorbij, in elk geval voor ons," zegt Verweij. "

Pijnlijk voor Verweij is dat er software ontwikkelaars zijn die wel veel geld verdienen met nutteloze applicaties. Zoals iFart Mobile, een applicatie die scheetgeluiden maakt. De opbrengsten daarvan zijn op dit moment zo'n 10.000 dollar per dag.

Bron: Emerce

 
 
 
 

Een reactie posten 4 reacties:

Niek zei

Wat een onzin. Makayama verdient geld met content van anderen met o.a. de Television App. Ze hebben een tooltje gemaakt om dat eenvoudig aan te bieden maar dat ze daar geld voor durven vragen is schandalig. Ik zou het nooit kopen en gebruik liver de gratis Iphonespot applicatie met dezelfde functionaliteit

22:38

Anoniem zei

Goed voorbeeld van iemand die snel wil cashen. Lijkt mij inderdaad beter dat hij verder gaat met windhoos spul...

22:45

MobiNewsChecker zei

Dus MobiNews wordt niet verder door ontwikkeld of ge-update? Zonde, is best een nuttige app.

11:15

Johann zei

Echt een Nederlander, moet snel geld verdien *zucht*.

19:39

Een reactie posten