ZiPhone domein kost minimaal $50.000

De website van de Italiaanse hacker Zibri staat sinds gisteren te koop. Ongeveer 6 miljoen mensen hebben zijn programma ZiPhone om de iPhone 2G te unlocken gedownload. Zoals we vorige maand al melden is Zibri vader geworden en heeft hij daarom geen tijd meer voor iPhone achtige hack projecten.

In september kondigde Zibri nog aan dat hij heel ver was met een 3G unlock en dat hij verbaasd was hoe eenvoudig het was. Later kwam hij nog met een Quicktime filmpje die je iPhone kon laten crashen maar de opvolger van zijn bij elkaar gescharrelde iPhone 2G unlock is nooit gekomen. Om zijn domein te kopen moet je eerst 50 dollar doneren daarna mag je bieden. Het hoogste bod krijgt het domein ziphone.org

Zibri zou Zibri niet zijn als er nog een addertje onder het gras zit: Als Zibri niet tevreden is met de hoogte van het hoogste bod gaat hij al het geld weer terug storten en gaat de verkoop van zijn domein niet door. Zibri denkt minimaal 50.000 dollar te kunnen vragen voor zijn domein.

Bieden kan tot 20 januari 2009. Als de hoogste bieder niet voor 10 februari 2009 heeft betaald gaat het domein naar de volgende bieder.

Bron: ziphone.org

 
 
 
 

Een reactie posten 1 reacties:

Niek zei

Kan me niet voorstellen dat hij er zo'n giga bedrag voor krijgt. Daarbij wat moet je er mee?

17:31

Een reactie posten