1,474 Megapixel Photo en een iPhone foto

David Bergman gebruikte zijn MacBook Pro en een Gigapan Imager om een 1,474 megapixel foto te maken van de inauguratie van Obama.

Een panorama foto waar je bijna twee miljoen mensen kan zien die de inauguratie van Obama volgen. Als je op de foto inzoomt kan je zien dat sommige beelden elkaar niet goed overlappen maar het is een indrukwekkend resultaat. De foto bestaat uit 200 Canon G10 foto's en is 59,783 X 24,658 pixels of 1,474 megapixels. David is meer dan zes uur bezig geweest om de foto's digitaal aan elkaar te "plakken" en het bestand is 2 gigabyte groot.

Via deze link is de foto te zien en kan je in en uitzoomen. Je kan van alles in de foto zien van snipers van de secret service tot beroemdheden die aanwezig waren bij de inauguratie.Op verschillende websites is men al op zoek gegaan naar mensen met een iPhone. TUAW ontdekte onder de prominente aanwezigen van de inauguratie de beroemde cellist Yo-Yo Ma terwijl hij ook een foto maakte van de inauguratie met zijn iPhone. TUAW heeft een video gemaakt van de plek waar hij zit. Te zien via deze link.


Bekijk via deze link de indrukwekkende 1,474 Megapixel foto.

 
 
 
 

Een reactie posten 1 reacties:

Anoniem zei

Wow dat is echt mooi. Google Earth achtig.

12:08

Een reactie posten