9292ov GPS snelkoppeling voor de iPhone


Xwits heeft een GPS "applicatie" gemaakt waarmee het mogelijk is om met de ingebouwde GPS in de iPhone en de mobiele website van 9292 makkelijk een reis te plannen. Applicatie is een groot woord want het is eigenlijk alleen maar een snelkoppeling naar de mobiele website mobiel.9292.ov.nl

Voorbeeld:

Je staat ergens waar je niet echt bekend bent en wil snel naar huis. Je opent de 9292ov GPS applicatie en die stuurt je locatie gegevens door naar de mobiele 9292 website. Vervolgens kan je de snelste route naar huis plannen.

De lay-out van de mobiele 9292ov website zal binnenkort ook worden geoptimaliseerd voor de iPhone.

9292 is de OV routeplanner voor trein, bus, tram, metro en veerboot met vertrektijden en tarieven van alle OV bedrijven in Nederland. Het is de enige web applicatie waar je vervoersmiddelen (bus, trein) met elkaar kan combineren. Daardoor is een van deur tot deur planning mogelijk die andere routeplanners niet hebben.

9292ov GPS gratis in de App Store

 
 
 
 

Een reactie posten 2 reacties:

Mark de Bruin zei

Allereerst bedankt voor deze review!

Vanuit 9292 kan ik als Marketing Manager dit melden:

Het betreft hier een eerste kleine stap van 9292 in de wereld van iPhone en de bijbehorende mogelijkheden. Bij 9292 beginnen we soms wel eens snel om dan met de feedback vanuit de markt verder door te ontwikkelen. Vaak wordt het eindproduct dan beter afgestemd op de eindgebruikers. Ik kan jullie melden dat ik ook aangenaam verrast was dat deze GPS knop in 3 dagen op nummer 1 van de free apps staat. De eerste mensen hebben echt flink moeten zoeken… Nu de knop op 1 staat, is hij goed vindbaar geworden.

Momenteel is het het enige wat de GPS knop doet inderdaad alleen de GPS locatie in de mobiele site schieten. Dit is op zich wel el aan verbetering aangezien dit niet met de website kan. Je kunt met een mobiele site niet gebruik maken van de GPS gegevens die op je telefoon aanwezig zijn. Vandaar deze omweg.

De komende tijd volgen er meerdere uitbreidingen. De eerste zal binnen 2 weken plaatsvinden en de tweede binnen 8 weken. In de maanden maart/april willen wij als 9292 onze code beschikbaar stellen aan een select groepje programmeurs/studenten om hiermee de ultieme OV reisassistent te laten bouwen.

18:02

Mark de Bruin zei

Zojuist is de iphone versie van mobiel.9292ov.nl live gezet. Daarnaast is ook versie 1.1. van de GPS opstartknop aangeboden aan de Apple Store. Binnen enkele dagen zullen de 21.000+ gebruikers de update automatisch ontvangen.

12:20

Een reactie posten