analist: iPhone nano komt maar niet in VS

Volgens analist Brian Marshal van AmTech is de iPhone nano nog steeds in de maak maar niet voor de Amerikaanse markt. Marshal komt met deze conclusie na een uitvoerige analyse en denkt dat de iPhone nano tussen nu en april geïntroduceerd zal worden.

Tijdens zijn onderzoek kwam hij erachter dat AT&T nog niet aan het testen is met de nano vandaar zijn voorspelling dat de nano niet in de VS op de markt komt. In het beste geval komt er eerst een introductie op de Chinese markt volgens Marshal. Dat zou wel zel opmerkelijk zijn voor Apple omdat ze nieuwe hardware meestal eerst in de VS lanceren en daarna in het buitenland.

De analyse van Marshal is vreemd want vorige week verklaarde Phil Schiller in een interview met David Pogue van de New York Times dat de volgende iPhone mogelijk pas in juni komt. Wel verscheen er afgelopen weekend een schermafbeelding van de iPhone nano als device optie in de iTunes connect pagina van Apple.

Aan de andere kant staat Apple wel onder druk door China Mobile om toegang te krijgen tot de Chinese markt die gebruik maakt van de TD-SCDMA norm in plaats van de gangbare 3G en HSPA standaard.

Bron: electronista.com

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten