De inauguratie van Obama live op je iPhone!

John Ham, de mede-oprichter en CEO van de live video streaming site Ustream zei gisteren tijdens een bezoek en demonstratie aan TechCrunch dat de Ustream Applicatie voor de iPhone binnen enkele dagen in de App Store ligt. Volgens TechCrunch is het mogelijk om de inauguratie van Barack Obama op 20 januari LIVE te volgen via Ustream op een iPhone.

Met Ustream en een iPhone is het mogelijk om live video te kijken via de Ustream website maar je kan ook participeren in de live chat die in aangeboden video zit.

Ustream.tv is een live video community voor iedereen. Met een computer, Internet verbinding en een web cam kan je een eigen Live video op internet streamen. Ustream.tv bestaat sinds maart 2007.

De inauguratie van Barack Obama zal 20 januari (Nederlandse tijd) rond 17:30 uur beginnen.

De festiviteiten rond de inhuldiging van Obama beginnen morgen al. De NPS zend op Nederland 3 vanaf 20.30 uur het concert voor Obama uit met de volgende line-up:

Beyonce
Mary J. Blige
Bono
Garth Brooks
Sheryl Crow
Renee Fleming
Josh Groban
Herbie Hancock
Heather Headley
John Legend
Jennifer Nettles
John Mellencamp
Usher Raymond IV
Shakira
Bruce Springsteen
James Taylor
will.i.am
Stevie Wonder

Met bijdragen van Jamie Foxx, Martin Luther King III, Queen Latifah en Denzel Washington.

Kortom een historisch concert! Meer informatie via de volgende link.

Zondag 20:30 uur tot 22:30 uur
NPS Nederland 3

De inauguratie van Barack Obama zal a.s. dinsdag rond 17:30 uur beginnen en is o.a. te zien bij de NOS en via ustream.tv op je iPhone als je niet in de buurt bent van een TV en toch op de hoogte wil blijven van dit historisch moment.

Meer informatie over Ustream.tv is te vinden op het blog.
Voor de lancering van de Applicatie zijn er enkele Ustream Applicaties te vergeven via iphone@ustream.tv
Dit is een test versie voor een beperkt aantal mensen.


 
 
 
 

Een reactie posten 9 reacties:

Steef zei

Gaat de app geld kosten? Verder handige info over Obama. Ga morgen zeker kijken naar het concert.

11:00

Kees zei

Gonny van IC schrijft dat je met de App ook kan uitzenden. Lijkt me wat voorbarig. Anders was o.a. Qik toch al lang verkrijgbaar in de App store?

11:27

Charlie zei

Het is volgens het bericht Ustream on your iPhone not from ;)

11:33

iPhone Nieuws Blog zei

@Kees nieuws is dat de Ustream applicatie binnen enkele dagen in de App Store verkrijgbaar is. Dat er een App van Ustream komt waarmee je ook kan uitzenden klopt. John Ham van Ustream demonstreerde dat gisteren ook aan TechCrunch. Wij hebben het niet gemeld omdat we niet iedereen blij willen maken met een App die er misschien nooit zal komen. Qik doet inderdaad hetzelfde en is ook nog steeds niet goedgekeurd in de App Store. Ustream kan dus ook uitzenden vanaf een iPhone maar voorlopig alleen op de iPhone van de CEO van Ustream.

12:39

Nandine zei

@iPhone Nieuws Blog Zag het bericht ook op Twitter: Ustream kan video uitzenden vanaf iPhone maar nu ik jullie bericht zie snap ik dat het een Telegraaf kopje van IC is.

12:58

John Appleseed zei

Ik gebruik al een tijdje Qik en dat werkt prima. Flixwagon is ook een goed alternatief. Bedankt voor de info van dat concert morgen. Ga zeker kijken.

13:06

Anoniem zei

En het is ook nog maar de vraag of de ustream App op tijd in de App Store is om de inauguratie van Obama te zien op een iPhone. En zo'n moment moet je op TV kijken. Niet op een iPhone. Maar de mogelijkheid om live video feeds te zien binnenkort met chat functie is wel geweldig! Info over concert wist ik niet maar ga nu mijn HD recorder alvast programmeren!

13:21

Mac addict zei

Zei Kevin Rose niet in oktober 2008 dat de Qik app binnen enkele dagen in de App Store zou komen?

13:30

Niek zei

Ustream is de eerste app in de app store die live streaming video laat zien op een iPhone. Dat is volgens mij best bijzonder?

14:24

Een reactie posten