De kunst van het maken van iPhone hoesjes

iLounge heeft een mooi artikel gemaakt over de kunst van het maken van iPhone en iPod hoesjes:

iDesign: The Art of Designing Great iPod and iPhone Cases.

Vorige iDesign edities van iLounge gingen over de geschiedenis van industrieel design van iPod en Iphone hoesjes. Het zojuist gepubliceerde stuk is meer bedoeld voor ontwerpers van iPhone en iPod hoesjes of cases.

Door de jaren heen ontving iLounge steeds meer berichten van lezers dat ze de stroom van reviews over hoesjes zat zijn. Waarom zou je zoiets moois als een iPhone verbergen in een hoesje? iLounge denkt daar anders over en denkt dat hoesjes voor de iPhone juist zeer bruikbaar zijn. Probleem is alleen dat er veel te veel hoesjes op de markt zijn waardoor je door de hoesjes je iPhone niet meer ziet.

Toch hebben de reviews op iLounge zin want ontwikkelaars volgens de reacties op de reviews en passen desnoods hun ontwerp aan. Daarom gaat iLounge door met de reviews van cases en hoesjes maar ze slaan een iets andere weg in. Om te beginnen met een nieuwe lijst met de beste iPhone en iPod hoesjes die er in de afgelopen jaren zijn gemaakt. Met als doel om de ontwerpers van hoesjes te prikkelen om beter hun werk te doen.

Het iDesign artikel zal de komende tijd nog worden bijgewerkt en aangepast maar de basis is er. Vanaf pagina 4 gaat het over de kunst van het beschermen van de iPhone.

iLounge is de grootste website op het gebied van reviews over o.a. iPhone cases en heeft veruit de meeste ervaring met reviews.

Lees de laatste iDesign op: iLounge

 
 
 
 

Een reactie posten 1 reacties:

Anoniem zei

Hoi!
Wij proberen de grootste non-profit fan pagina te bouwen op Facebook over iPhone cases en covers. Doel is om discussie op gang te brengen en tips te delen met elkaar. Zou leuk zijn als jullie lid kunnen worden. De link is: http://www.facebook.com/pages/iPhone-Cases/183577981663301?ref=ts

17:16

Een reactie posten