Gebruik je iPhone als autocue

Maak van je iPhone een (bijna) professionele teleprompter of autocue. Onder de huidige HD camera's past makkelijk een iPhone en in combinatie met het nieuwe iPhone programma AutoCue kan je betere presentaties geven.

Dit is vooral handig voor bedrijfsfilms, live presentaties op internet , een vodcast of gewoon een lange tekst die je moet voordagen voor de camera. Voordeel van het programma AutoCue is dat je, je beter op een presentatie kan concentreren en de kans op versprekingen is kleiner.

Je kan de teksten importeren vanuit je computer of in het AutoCue programma schrijven. De lettertypes zijn te wijzigen en ook de kleur. Belangrijk is ook dat de scroll snelheid van de tekst in te stellen is.Mogelijkheden van AutoCue:

Portret en landscape mode
resterende tijd
Verstuur tekst via WiFi van je desktop naar de iPhone
Teksten zijn te maken via elke text editor
.txt (ASCI) ondersteuning
Achtergrond kleur is te wijzigen

Alles wat in een echte teleprompter zit ook in AutoCue. Voor de prijs hoef je het niet te laten want een echte autocue met bediening kost al gauw € 450,00 per dag. AutoCue voor de iPhone slechts € 0,79.
Meer informatie: softalkltd.com

Enige nadeel is dat je iets onder (of naast) de lens kijkt maar dat is redelijk op te lossen om met de camera iets meer afstand te nemen.

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten