Het laatste Journaal op je iPhone!

Het is nu mogelijk om op ieder moment de laatste uitzending terug te kijken van het NOS Journaal. De applicatie Journaal is gratis verkrijgbaar in de App Store.Opmerkelijk is dat de applicatie niet gemaakt is door de NOS maar door een e-business bedrijf voor real estate uit Utrecht. Ze dekken zich alvast in op de website met een disclaimer:

Webstate BV geeft doormiddel van deze applicatie uitsluitend deeplinks door naar materiaal dat op internet openbaar gemaakt is door de rechthebbenden. Wij hosten, encoderen of streamen geen video-materiaal, maar verwijzen middels deze applicatie uitsluitend naar publiek toegankelijke video’s, die te vinden zijn op het openbare internet.Update:

Toen de Applicatie net in de App Store beschikbaar was hebben wij hem direct getest. Vlak na het late NOS Journaal. De term bekijk het laatste Journaal was toen nog niet van toepassing omdat we alleen het laaste 20:00 uur konden zien. Sinds vanmorgen werkt de Applicatie wel en zijn de laatste NOS Journaal uitzendingen te zien via de Journaal Applicatie.Het is jammer dat de applicatie niet van de NOS is maar wel goed dat er nu eindelijk een mogelijkheid is om snel het laatste Journaal terug te kijken. Wij vermoeden dat de applicatie snel uit de app store zal verdwijnen door het gebruik van materiaal waarvan de rechten bij de NOS liggen. De Applicatie is wereldwijd verkrijgbaar via de App Store.

Journaal nu nog gratis verkrijgbaar in de App Store

 
 
 
 

Een reactie posten 17 reacties:

Ed zei

Jammer dat de Applicatie niet van de NOS is? Daar hebben ze maanden de tijd voor gehad. Goed dat er iemand is die eindelijk eens zelf het initiatief neemt.

01:36

Niek zei

Deze App staat binnen 2 dagen op 1 in de App Store en daar is het die real estate types natuurlijk gewoon om te doen: naamsbekendheid.... maar wel handig om het Journaal terug te kijken.

01:50

Anoniem zei

Ik kan em niet vinden???

10:39

iPhone Nieuws Blog zei

Via je iPhone of iPod touch installeren:
open de App Store applicatie
kies zoek
toets: webstate in
download de Journaal Applicatie.

13:30

Dr DOS zei

Erg cool zeg!

13:31

Sjon zei

Dat die applicatie Journaal mag heten. Dat is wel vreemd. Maar moeten ze bij de NOS maar niet zo zitten slapen. Hadden natuurlijk zelf al maanden geleden met zo'n programma moeten komen.

13:39

Anoniem zei

Erg handig! Heb net in de trein naar het laatste Journaal gekeken ;)

14:18

Anoniem zei

Dit kan al lang en heb je helemaal geen programma voor nodig. Gewoon in Safari naar feeds.nos.nl/journaal gaan.

14:19

Jaques zei

@ anoniem Nu kan dat met 1 klik in plaats van Safari openen en bookmarks kiezen, openen rss feed, op het mini icoontje klikken...

14:49

Natasja zei

Ben er blij mee er werkt prima!

14:59

Anoniem zei

Na 20:00 uur gaan ze bij de NOS allemaal naar huis want de RSS feeds worden dan bijna nooit meer bijgewerkt. Daarom konden jullie het gisteren waarschijnlijk niet zien.

Handige applicatie, staat in mijn springboard.

15:06

Anoniem zei

Start de NOS stream een stuk sneller dan dat Mobinews prul van Makiyama... Meteen die er afgeknalt en Journaal erop gelaten.

15:31

John zei

Werkt hier nu ook prima. Vanmorgen vroeg zag ik ook alleen het 8 uur journaal van gisteren? Prima applicatie en lekker snel!

16:59

Ducco zei

Erg handig! Staat in mijn springboard.

21:46

robbert de Gooijer zei

Zit in de VS en heb net het acht uur Journaal gezien. Helemaal geweldig. Dank jullie voor de link.

03:24

Anoniem zei

Zie dat de Journaal App nu op nummer 4 staat in de App Store. Dank voor het "pluggen"....

22:59

Kees zei

Op 4 in de App Store? Hij staat op 2 en dat is begrijpelijk. Geweldige App en inderdaad vreemd dat hij niet van de NOS zelf is.

12:49

Een reactie posten