iPhone 3G unlock is in Alpha stadium

De iPhone 3G yellowsn0w unlock is volgens het iPhone Dev Team een beta release maar wij kunnen er niet meer dan een hele vroege Alpha release van maken. We hebben nu 3 versies tevergeefs getest en het werkt nog steeds voor geen meter.

We zijn niet verder gekomen dan een vaag streepje ontvangst maar een netwerk anders dan T-Mobile werkt niet op onze iPhone 3G. We hebben het getest met een KPN simkaart. Sommige mensen hebben wel geluk maar na het aan en uit zetten van de iphone 3G lijkt de unlock weer verdwenen. Na het opnieuw uitvoeren van de yellowsn0w unlock werkt het soms weer.

Zo geweldig als de eerste unlock voor de iPhone 2G die het iPhone Dev Team heeft gemaakt is de yellowsn0w release helaas dus niet. Het is jammer dat een "hack" team als het iPhone Dev Team zulke slechte beta (wij spreken liever van early alpha) software vrijgeeft. Dit komt de goede credits van het team niet ten goede.

Foto: crunchgear

 
 
 
 

Een reactie posten 6 reacties:

Ronald zei

Ben er ook twee dagen mee bezig geweest. Heb het aan de praat gekregen maar heb regelmatig geen netwerk. Ongeldige simkaart meldingen. Sim eruit en er weer in werkt. Maar om nou de hele dag met een paperclip op stap te gaan gaat mij te ver. Heb net een restore gedaan en ben blij dat ik weer terug bij af ben.

01:51

Mister Ed zei

De unlock is erg onbetrouwbaar en niet aan te raden. Heb het nu 2 dagen en ga weer terug naar T-Mobile.

03:02

Anoniem zei

Was leuk experiment maar ik ben ook weer terug bij af.

11:06

Sjuuly@ zei

het werkt hier hoor op allebei de iphones je moet gewoon vliegtuigmodus een paar seconden aan zetten. .. .

19:45

Anoniem zei

De unlcok werkt hartstikke goed bij mij. Na de release van 0.9.6 zelfs geen problemen meer, ook niet na een reboot. Dus van een Alpha release zeker geen sprake!!

23:43

Prepaid simkaart zei

Na de recente release heb ik ook geen problemen gehad met de unlock en ook geen ongeldige simkaart melding meer :)

14:57

Een reactie posten