iPhone 3G unlock werkt voor geen meter

De gisteren gelanceerde iPhone 3G unlock van het iPhone Dev Team werkt voor geen meter. Er is een hoop ophef over geweest in de aanloop tot de vermeende unlock. Maar op forums wereldwijd zitten veel mensen met de handen in het haar. Het werkt niet of maar half. Bij de meeste mensen werkt de uitgevoerde yellowsn0w unlock niet. Ook in Nederland zijn er veel iPhone 3G gebruikers waarbij de unlock niet werkt. Gebruikers in het bezit van een Vodafone simkaartje lijken het meeste geluk te hebben.

Het iPhone Dev Team is vooral bekend geworden om de geweldige unlock van de eerste generatie iPhone en die unlock werkte prima. De gisteren vrijgegeven iPhone 3G unlock is nog wel in een beta stadium maar komt de opgebouwde credits van het iPhone Dev Team niet ten goede.

Update: Op de website van Hackint0sh houden ze het aantal mislukte en gelukte unlocks bij. Daaruit blijkt dat 70% van de yellowsn0w iPhone 3G unlocks niet werkt. Hackint0sh is een website waar veel bezoekers komen met een buitengewone interesse in hacks. Nu ook daar het merendeel van de bezoekers het niet lukt om de iPhone 3G te unlocken kunnen we de yellowsn0w iPhone 3G unlock afdoen als een waste of time of beter een DDS release: doesn't do shit....

 
 
 
 

Een reactie posten 7 reacties:

Thijs zei

Bij mij werkt het maar ik moet mijn sim er steeds opnieuw indoen na een herstart, anders werkt het niet.

11:00

Anoniem zei

bij mij werkt het voor geen meter.

11:58

Rijswijker zei

1. Download and install BossPrefs and Yellowsn0w via Cydia
2. Disable all Functions with BossPrefs (don´t worry if you can´t disable EDGE)
3. Reboot ypur Phone with BossPrefs (not in the normally way - important !)
4. Wait 1.30 min when you see the Lockscreen
5. Take out your Sim and insert it.
6. Wait a moment
7. Go on Settings and Turn on the fly mode
8. Turn off Fly Mode

Dit heeft bij mij gewerkt, wat je nog meer moet hebben is een dosis geduld.
Bij stap 4 heb ik 2 minuten genomen bij stap 5 heb ik 5 seconden gewacht met het invoeren van de simkaart. Daarna heb ik een minuut gewacht en de iPhone in de fly stand gezet, hierbij heb ik 30 seconden gewacht en hem daarna weer aangezet. Daarna nog een minuut wachten en ik had ontvangst.

Nu pakt hij direct elk kaartje op ook met pincode. (Het is namelijk wel belangrijk dat je het eerst zonder pincode doet)

Het resetten van de netwerk instellingen wil ook wel een helpen

Instellingen > Algemeen > Stel op nieuw in > Herstel netwerkinstellingen

12:01

Anoniem zei

Jammer dat op het originele bericht geen vervolg komt. Het Dev team is druk bezig met verbeteringen en zit op dit moment op versie 0.9.4.

Graag daar ook aandacht aan besteden.

15:09

iPhone Nieuws Blog zei

@ anoniem We gaan later vandaag weer een poging wagen met de laatste versie. Bij ons werkten de eerste twee versies ook niet. Als het wel werkt laten we dat natuurlijk weten. Vooralsnog heeft de grote meerderheid van de yellows0w gebruikers geen succes met de unlock. Als dat er 10 op de 100 zouden zijn dan hadden we het bericht natuurlijk anders gebracht. Helaas is dat dus niet het geval.

15:50

jetgadget zei

versie 0.94 gebruikt
je moet alles uitzetten en dan rebooten en dan vliegtuigmodus dan werkt het wel .
heb geduld!!!

19:49

Kees zei

versie 0.95 al gebruikt maar ook nu geen succes.

21:46

Een reactie posten