Lancering van iPhone killers G1 en Palm

T-Mobile heeft vandaag in Amsterdam de Google-telefoon (G1) gepresenteerd die later deze maand op de markt komt in Nederland. Dit zou de beoogde iPhone killer zijn maar na de lancering in de Verenigde Staten bleek dat wel mee te vallen. Wel is het open besturingssysteem van de G1 alom geprezen.Op de CES in Las Vegas lanceerde Palm (de uitvinders van de PDA) hun beoogde iPhone killer. Voor de persconferentie waren er veel speculaties over de nieuwe smartphone van Palm. Als het product niet aanslaat zou het wel eens het einde van Palm kunnen betekenen. De lancering van de multitouch smartphone is goed ontvangen en voordeel van de nieuwe Palm is ook dat hij een qwerty toetsenbord heeft. Tijdens de demonstratie van de verwisselbare accu kwam er zelfs gejuich uit de zaal. Volgens de aanwezige pers leek het soms wel op een Apple event en zou de nieuwe Palm smartphone de "first true iPhone competitor" zijn.

Bron: popularmechanics.com

 
 
 
 

Een reactie posten 3 reacties:

Anoniem zei

hoezo Palm de uitvinder van de PDA? Dit is Apple met Newton. Palm krijgt wel de credits voor de eerste PDA die commercieel succesvol was.

18:35

Niek zei

De uitvinder van de PDA is Klausner daarna kwam Apple met de Newton en daarna Palm.

Zie:

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=4,117,542.PN.&OS=PN/4,117,542&RS=PN/4,117,542

00:37

Anoniem zei

Je kan de Newton niet echt een PDA noemen. Ik heb er nog een die werkt maar de Palm was als PDA beter.

00:40

Een reactie posten