TileStack, maak zelf iPhone Apps

Op Macworld heeft CodeFlare een nieuw programma geïntroduceerd: TileStack. De beste beschrijving voor de nieuwe service is een Hypercard clone die het mogelijk maakt om zonder enige kennis van programmeren iPhone applicaties te maken. Als je een spel of programma hebt gemaakt voor de iPhone dan zorgt Codeflare voor de aflevering in de App Store. CodeFlare krijgt als tegenprestatie een klein deel van de opbrengsten van de applicatie. Voordeel is wel dat het jouw applicatie is en dat CodeFlare niet in geval van succes er vandoor gaat met de opbrengsten.

Hoe het werkt kan je zien in de demo video:TileStack is helemaal gratis dus zeker de moeite waard om eens uit te proberen. Voorbeelden kan je zien op de website van CodeFlare. Wie weet staat jouw iPhone applicatie binnenkort in de App Store.

Bron: CodeFlare blog

 
 
 
 

Een reactie posten 2 reacties:

A@lex zei

Kijk dat is nog eens een handige tip! Dank. Overigens complimenten voor de berichtjes deze week. Jullie lopen ten opzichte van andere blogs vaak een dag voor met iPhone nieuws. Met de nieuwe Palm gsm zelfs 2 dagen...

Alex

11:52

iphone Nieuws Blog zei

@ A@lex vandaag niet we gaan schaatsten! ;)

12:04

Een reactie posten