tip voor de Apple keynote dinsdag 18:00 uur!

Phil Schiller zal morgen tijdens een keynote om 18:00 uur op de Macworld expo het Apple nieuws aanbieden waar Mac addicts al enige tijd op zitten te wachten. We weten dan eindelijk of de speculaties die de afgelopen weken gedaan zijn waar zijn. Maar hoe kom je nu het snelste en het beste te weten wat de nieuwe Apple producten zijn? Wij hebben de top 4 aanbieders van de keynote informatie voor je op een rij gezet. Waarbij we graag willen aantekenen dat Gizmodo de afgelopen keynotes altijd de beste feeds had.

iLounge, Macworld, Macrumors en Gizmodo zijn aanwezig bij de keynote in San Francisco om live verslag te doen van Apple’s allerlaatste keynote op de Macworld beurs. De keynote begint om 18:00 uur maar als je rond 17:00 uur achter de computer zit kan je vast van de beste live feeds over het event een bookmark maken en testen of het werkt:

http://www.macrumorslive.com/
http://www.macworld.com
http://live.gizmodo.com/
http://www.ilounge.com

Een live video verslag tijdens het event is niet beschikbaar maar deze komt na de keynote via Apple online. Ook wij komen na de keynote met een update over hopelijk veel iPhone nieuws. Geen live verslag dit keer want de verwachting is dat er weinig iPhone nieuws zal zijn. Zelfs geen iPhone nano....

 
 
 
 

Een reactie posten 2 reacties:

Natas zei

Op iPhoneclub staat dat het om 18:00 uur begint?

15:28

videopete zei

@ Natas dat klopt! Wij en 4 andere Nederlandse iPhone en Mac websites gingen uit van 19:00 uur. Maar het moet inderdaad 18:00 uur zijn.

15:45

Een reactie posten