zeegat.nl nu ook voor de iPhone

De webcam op www.zeegat.nl is met vijf- tot tienduizend bezoekers per dag een van de drukst bezochte in Nederland. Mensen maken veelvuldig gebruik van de webcam en alle informatie over Zeeland, de Westerschelde, het weer en de getijden. Dagelijks laten tientallen mensen zich ter plekke via de website fotograferen door het thuisfront. Zeegat.nl is onafhankelijk en in meerdere opzichten zeer actueel: iedere 10 minuten kan de exacte waterstand worden afgelezen. Tevens worden de hoog- en laagwatertijden bijgehouden en is er twee keer per dag een update van het weer.

Vanaf vandaag is www.zeegat.nl ook te bekijken via de iPhone op: www.zeegat.nl/iphone

Ook via deze speciale iPhone versie kunnen bezoekers een live foto maken van de boulevard van Vlissingen en de zee. Vanaf de iPhone kan deze ook worden verstuurd. De mooiste foto's worden doorgeplaatst op de gewone website.

De camera kijkt in westelijke richting en toont onafgebroken beelden van monding en noordelijke vaargeul van de Westerschelde. Per dag passeren gemiddeld 150 schepen, op weg naar of afkomstig van Antwerpen, Gent, Terneuzen en Vlissingen-Oost. De camera hangt bij hoog water op 25 meter afstand van zee.

 
 
 
 

Een reactie posten 2 reacties:

BOK zei

Link is stuk (htp ipv http).

00:01

Anoniem zei

Hij werkt nu wel. Leuk om te zien.

03:23

Een reactie posten