Achterkant nieuwe iPhone

Foto’s van een achterkant van de volgende generatie iPhone verschenen vandaag op de website van iPodObserver. Een deel van de backcase van een 16GB iPhone is er te zien met een nieuw model nummer A1303. De achterkant heeft een matte zwarte uitstraling. Volgens iPodObserver is de foto echt. Ze benadrukken daarbij ook dat zij eerder een van de eerste foto’s lieten zien van de achterkant van de iPhone 3G.

Macrumors heeft ook meerdere foto’s ontvangen die afkomstig lijken te zijn van hetzelfde lek als de foto van ipodObserver. De vraag blijft of het echt is. Aangezien iPodObserver denkt dat de foto echt is en eerder ook de echte iPhone 3G als een van de eerste liet zien plaaste MacRumors de foto. De foto komt uit China en laat de back case van een mogelijke opvolger van de iphone 3G zien. De nieuwe iPhone zou ook een betere grip hebben.




Bron: MacRumors

 
 
 
 

Een reactie posten 2 reacties:

Anoniem zei

Dacht al waar zijn jullie toch. Mooi nieuwtje!

23:10

Anoniem zei

Was vandaag gewoon weinig iPhone nieuws. Bericht verzonden vanuit de trein dus nog niet voorzien van de specificaties van de achterkant. Heeft een matte coating en lijkt op de achterkant van een zwart macbook.

23:14

Een reactie posten