Interactief Tweede Kamer debat via Twitter?

Vorige week verscheen er een foto van de minsterraad gemaakt door minister @MaximeVerhagen via Twitter op het internet. Eerder zagen we foto's van de minister op bezoek in het buitenland en zijn dagelijkse updates via Twitter. Leuke interactie tussen de minister en zijn Twitter volgers maar volgens ons is de ultieme Twitter dialoog met de samenleving een interactief debat via Twitter tijdens een debat in de Tweede Kamer.Dit is geen oproep voor burgerlijke ongehoorzaamheid maar het lijkt ons de ultieme test om tijdens het volgende Tweede Kamer debat waar de minister aanwezig is er een interactief debat van te maken. Via NOS Politiek24 en tegelijkertijd input te geven via Twitter aan @maximeverhagen

De perfecte uitvoering van het kabinetscredo ‘in dialoog met de samenleving’...


Minister Verhagen met zijn iPhone tijdens een Tweede Kamer debat.

Update:

We zijn vereerd een reactie van de minister zelf:

 
 
 
 

Een reactie posten 6 reacties:

Eduard zei

Leuk idee! Maar ik denk dat zijn woordvoerder alleen de reacties leest. Heb hem wel eens een bericht gestuurd en nooit een reactie terug gekregen.

15:55

Anoniem zei

Denk dat Verbeet bij het volgende debat zijn iPhone gaat afpakken....

16:13

Jaques zei

Zou een goede toepassing zijn tijdens een debat. Maar je hebt natuurlijk altijd een bepaalde groep die dan alleen maar berichten gaat sturen. Wel een leuk idee!

16:23

Joop zei

Kunnen ze ook meteen het referendum afschaffen. Gewoon via Twitter doen!

22:34

Marloes zei

Wel leuk dat de minister een reactie heeft gegeven. Denk wel dat er in de toekomst meer gebruik gaat worden gemaakt van Twitter door politici. Verhagen is koploper en trendsetter in Nederland.

Overigens zijn jullie nu ook hofleverancier :)

23:42

Anoniem zei

Met directe reacties uit het land via Twitter gaat een debat wel meer "leven" en is het voor de minister ook beter uit te houden.

23:57

Een reactie posten