Meizu M8 video review

Wij hebben Meizu onlangs geschreven met de vraag of het mogelijk was om een review toestel te kopen. Van Meizu ontvingen we het bericht dat de Meizu niet leverbaar zal zijn in Europa en dat een review exemplaar daarom ook niet zinvol is om op te sturen.
MP4nation.net had meer geluk en heeft een review gemaakt van 10 minuten. De Meizu M8 is een iPhone imitatie met touchscreen en bijna alle functies die de iPhone ook heeft zijn overgenomen. Inclusief de interface.De Meizu M8 is er dan toch eindelijk gekomen bijna 2 jaar na de introductie. Meizu is vooral bekend door zijn imitaties. De Meizu stand op de CeBIT beurs is zelfs al eens ontruimd door de politie vanwege de vele imitaties.

 
 
 
 

Een reactie posten 1 reacties:

Le0 zei

Beetje jammer dat die berichten steeds worden overgenomen...

De stand werd niet ontruimd omdat ze imitaties maken, maar omdat een rechthebbende op de MP3 licentie aan het bitchen was. En daar hadden meer fabrikanten last van. Meizu moest een bedrag betalen om MP3 te mogen afspelen op hun producten. Soort jaarlijkse contributie. Dat zijn meer bekende merken weleens vergeten.

21:33

Een reactie posten