Scoop! DWDD iPhone app

We hebben zojuist contact met webstate gehad over het succes van de Journaal applicatie. Inmiddels zijn er 35.000 iPhone en iPod touch eigenaren die de applicatie hebben gedownload. Sinds vandaag zijn er twee applicaties van Webstate bij gekomen in de App Store. DWDD om de uitzendingen van de Wereld draait door terug te kijken en Tagesschau. De applicaties zijn qua functionaliteit identiek aan de Journaal applicatie. Je klikt op een knop en ziet de laatste uitzending van DWDD, het Journaal of Tagesschau.

DWDD gratis in de App Store
Journaal gratis in de App Store
Tagesschau 0,79 eurocent

De DWDD en de Tagesschau applicatie werken op dit moment alleen met de laatste firmware. Maar volgens Webstate is er een update onderweg waarmee je de applicatie ook kan gebruiken met oudere firmware. De DWDD applicatie werkt alleen via WiFi.

 
 
 
 

Een reactie posten 5 reacties:

Steef zei

Erg cool!

15:13

Ice zei

Weer een teleurstelling. Die vier-minuten stukjes kon je ook al als vodcast binnenhalen en zijn totaal oninteressant om er een aparte app voor te maken. Bovendien is het geen App omdat t slechts een link is die de player opent en alleen de laatste vodcast-uitzending afspeelt.
Ik heb 't meteen weer verwijderd.
Zodra de volledige uitzendingen terug te kijken zijn komt ie weer terug.

17:27

Adriaan zei

De Journaal app is nog steeds geweldig. De DWDD app is leuk om even de hoogtepunten terug te kijken. Het succes van de Journaal app zal de DWDD app volgens mij niet overstijgen.

19:31

Mokkie zei

Jullie vorige scoop van de Journaal applicatie was beter. Leuke applicatie maar haalt het niet bij de geweldige Journaal applicatie. Kijk in de trein dagelijks via 3G het Journaal en dat is helemaal geweldig!

19:50

nettie zei

Leuk maar haalt het niet bij de Journaal applicatie. Ook qua inhoud niet ;)

23:27

Een reactie posten