‘Even Apeldoorn Bellen’ iPhone Web App

Vaste bezoekers van onze iPhone portal hebben hem eerder deze week al gezien. De Centraal Beheer iPhone grap. Het hoe en waarom over de Applicatie legt ontwikkelaar IceMobile uit in de volgende YouTube video:


Via: Marketingfacts

De Centraal Beheer advertentie was deze week eenmalig te zien per bezoeker van ons iPhone portal. Sinds gisteren is de grap opgeschort en het is onduidelijk of de advertentie in de bovenstaande vorm de komende weken op verschillende iPhone websites zal verschijnen. Wij fungeerden samen met Mobile Pioneers als generale test. De advertentie was te zien op Tvgids.mobi, Flitsers.mobi en onze iPhone portals. De advertentie was per bezoekers eenmalig te zien maar gezien de mail die wij hebben ontvangen mag de cookie voor eenmalige vertoning wel verdwijnen als IceMobile de advertentie op andere iPhone websites gaat implementeren.

Dus graag niet meer mailen of we de advertentie weer kunnen activeren ;)

 
 
 
 

Een reactie posten 4 reacties:

Aad zei

Hoop dat ze hem landelijk gaan invoeren. Was een erg leuke reclame uiting die zeker niet storend is.

03:51

Peter zei

Wij hopen het ook want we hebben erg veel mail gehad met de vraag of we de advertentie weer kunnen “aanzetten”….

03:52

Woowoo zei

Je vertelde bij deze nieuwe website dat hij helemaal zonder reclame zou zijn. Hoe zit dat, nu toch maar wel?
Misschien is het trouwens leuk als je eens meer verteld over wie er achter dit weblog zit, ben wel benieuwd naar de persoon erachter. Doe je dit in je vrije tijd? Wat doe je voor de dagelijkse kost en zo…

03:52

Peter zei

Ja dat klopt op deze website staat geen reclame. Alleen links naar reviews die we gedaan hebben. De even Apeldoorn reclame was ook niet te zien op deze website maar op mijn iPhone portal.

De persoon achter dit weblog is Peter en heeft gekozen om te bloggen over de iPhone en niet over zichzelf

03:53

Een reactie posten