BBC parodie: I’m a Nokia N95, I’m an iPhone

 
 

1.1.2. DDS

De nieuwe Apple firmware update is een DDS update, Doesn’t Do Shit.
Kortom niet updaten!!!

 
 

Sky news iphone site online

http://news.sky.com/skynews/iphone/home/
sky.jpg

 
 

iPhone is in Duitsland, BIKINIRAMA is ook blij....

BIKINIRAMA.DE heeft eerder al een Macbook kapot laten slaan door een schaars geklede dame na de introductie van de iPhone in Duitsland was het te verwachten dat ook de iPhone op de website van bikinirama het zou moeten ontgelden... T-Mobile heeft vorige week op de eerste dag van de lancering van de iPhone in Duitsland 10.000 iPhones verkocht.bikini.jpg

 
 

Sky News op iPhone

Sky's Ian Woods heeft vlak voor de introductie van de iPhone vorige week in Engeland een iPhone getest. Hij was zeer tevreden en wil ook binnenkort een speciale sky news website lanceren alleen voor iPhone gebruikers. Met bellen moet hij alleen nog even oefenen.......
1.jpgwoods 2.jpg

 
 

Leuk bericht in de Volkskrant

Amsterdam - Bezitters van een gekraakte iPhone, het alles-in-éénmobieltje van Apple, vrezen dat hun telefoon aanstaande vrijdag opnieuw zal veranderen in een 'brick', een baksteen. Op ‘zwarte vrijdag’ zal maker Apple vermoedelijk een nieuwe update van de besturingssoftware uitbrengen, waardoor alle illegaal gekochte versies onbruikbaar raken.

Apple biedt zijn iPhone in de Verenigde Staten alleen aan in combinatie met een abonnement op telecomoperator AT&T. Wie via een andere aanbieder wil bellen, moet zijn toestel kraken. Kort na de introductie van de iPhone, afgelopen zomer, wisten hackers het apparaat al los te weken van het netwerk van AT&T.

Met deze gekraakte versies kon ook in Europa worden getelefoneerd. Kort geleden bracht Apple echter een update uit van de besturingssoftware, waardoor ‘illegale’ toestellen er het zwijgen toe deden.

Hackers hadden vervolgens weken nodig om hun gekraakte telefoons weer tot leven te wekken. Aanstaande vrijdag, als de iPhone ook in Groot-Brittannië en Duitsland wordt geïntroduceerd, wordt volgens diverse weblogs over Apple opnieuw een update (versie 1.1.2) uitgebracht, waardoor veel van de aanpassingen weer verloren zullen gaan.

De vorige keer had Apple gewaarschuwd dat een update niet-officiële software zou uitschakelen. Tot nu toe doet de onderneming er echter het zwijgen toe. Apple heeft beloofd in februari volgend jaar een ontwikkelaarskit uit te brengen, die het onafhankelijke softwaremakers mogelijk maakt om eigen applicaties te ontwikkelen voor de iPhone.

De iPhone wordt vermoedelijk pas in 2008 verkocht in Nederland.

Bron: Volkskrant

Jammer dat de schrijver van dit bericht zich niet iets meer heeft verdiept in de iPhone.....

 
 

1.1.2. firmware komt morgen

De 1.1.2. firmware update komt morgen. Voorlopig dus nog niet updaten en volgens bronnen binnen Apple is dit geen "major" update....

 
 

Time: iPhone uitvinding van het jaar!

Time magazine heeft de iPhone uitgeroepen tot uitvinding van het jaar! Vorig jaar ging de eer naar Youtube. Meer....
time.jpg

 
 

Apple koopt reclamespot student

Een commercial voor de Ipod touch, die een 18-jarige student in zijn vrije tijd maakte, is gekocht door het officiële reclamebureau van Apple. Zondag is het clipje dat de Engelse student Nick Haley voor de lol maakte te zien in Amerika.
Haley, een Apple-fan, zette zijn spotje op You Tube. Daar viel het Apple-medewerkers, die vervolgens hun reclamebureau opdracht gaf om een professionele versie van het filmpje te maken, zo schrijft de New York Times. De spot bevat een reeks beelden van de mogelijkheden van de iPhone, ondersteund door het liedje Music is my hot, hot sex van de Braziliaanse band CSS.

Haley zat in de bus toen hij het e-mailtje van de Amerikaanse reclamemakers op zijn telefoon ontving: "Wij vertegenwoordigen Apple, hebben gezien wat je hebt gemaakt en zouden graag met je willen praten", luidde de boodschap.

Haley, die eerstejaars student politicologie is aan de universiteit van Leeds, vloog daarop naar Los Angeles voor het maken van een aangepaste versie. De beelden zijn professioneler geedit en nu in hoge resolutie. Doel was wel om de ongepolijste charme van het filmpje intact te laten, want juist dat was wat Apple zo aansprak.

Apple wilde Times Online niet exact vertellen hoeveel de student voor zijn werk had gekregen. maar wel dat het ging om een 'substantiële bijdrage' aan zijn studiekosten, plus diverse Apple-produkten.

De commercial zal na Amerika ook in Japan en Europa vertoond worden.

 
 

Stormloop op online iPhone hack

De online software om de iPhone te "jailbraken" is in enkele dagen al 140.000 keer gedownload. De software met de naam AppSnapp maakt het mogelijk om extra software op je iPhone te installeren. Tenminste als je beschikt over de 1.1.1 software versie op de iPhone. Surf met je iPhone via Safari naar jailbreakme.com en lees de instructies. Scroll naar beneden en installeer AppSnap. Als Safari sluit en je iPhone (of iPod Touch) weer op het ‘Home scherm’ staat wacht je nog een minuut. Daarna herstart je het device en je bent klaar om programma's te installeren of unlocken.

 
 

Gehackte iPhone in Apple store

Grappige foto gemaakt in een Apple store...