met de iPhone 3G antenne is echt niets mis!

Het Zweedse dagblad Göteborgs Posten heeft dit keer twee iPhone 3G's getest. Eerder deze week publiceerde de Zweedse krant een test waaruit blijkt dat er niets mis is met de antenne van een geteste iPhone 3G. De gebruiker van de geteste iPhone 3G had ook geen problemen met de iPhone en daarom heeft de krant een oproep op de website geplaatst dat ze op zoek waren naar iPhone 3G's met slecht ontvangst. Dat duurde even maar uiteindelijk hebben ze twee mensen gevonden met een vermoedelijk slecht functionerende iPhone 3G.

Beide iPhone 3G eigenaren hebben net als veel mensen in Nederland te maken met het wegvallen van 3G en overschakelen naar EDGE. Daarbij valt het signaal ook soms weg. De twee iPhone 3G's zijn wederom in de Bluetest testkamer getest en daaruit blijkt dat de iPhone 3G's geen problemen hebben met de communicatie. Ze zenden en ontvangen de test signalen prima. Ze schakelen ook niet eerder over van 3G naar EDGE in vergelijking met de eerdere geteste iPhone 3G.

Er is dus niets mis met de antenne van de iPhone 3G. Het probleem zit dus ergens anders volgens de medewerkers van Bluetest. Een van de mensen die mee werkt aan de test zegt dat ze teleurgesteld is in Apple. We hebben 3G telefoons gekocht en daarom verwachten we ook 3G.

Als laatste heeft de verslaggever nog een niet wetenschappelijk testje gedaan. Met een Sony Ericsson met 3G ontvangst en een iPhone met EDGE downloaden ze de website van de Göteborgs Posten. De Sony Ericsson doet er 46 seconden over en de iPhone 3G in dit geval 2G, 32 seconden. Maar die kennen we al.

Bron: GP teknik & trender
Link naar bericht over de eerste test
Link naar Bluetest

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten