Nike+ nep of echt? Volgens ons echt...

Volgens een aantal blogs zouden de screencaptures die deze week zijn gepubliceerd op een Frans iPhone blog nep zijn. In een van de screencaptures zie je dat de Nike+ applicatie toegang heeft tot de iPhone iTunes bibliotheek. In de SDK van Apple staat dat dit niet is toegestaan. Een applicatie van een derde software ontwikkelaar mag geen toegang hebben tot de iPod functie van de iPhone.

Dan is de nieuwe versie van Bejeweled 2 waarschijnlijk ook nep want die maakt sinds kort ook gebruik van de iPod functies van de iPhone. Het is sinds de update van 19 augustus mogelijk om tijdens het spelen van Bejeweled 2 te luisteren naar de iPod van je iPhone. De nieuwe versie van Bejeweled staat sinds 19 augustus in de App Store....

 
 
 
 

Een reactie posten 1 reacties:

Unknown zei

Volgens mij is het wel nep, al was het alleen maar omdat de gebruikte songtitel verkeerd is.

Bovendien kon je altijd al tijdens het spelen van bejeweled naar je eigen muziek luisteren, door simpelweg nadat je de app hebt opgestart een keer op het microfoontje te klikken. Het spel heeft echter nog steeds geen toegang tot de library want je ziet nog steeds niet welk nummer je afspeelt en het spel heeft geen controls voor de muziek. Oftewel; de iPod functie draait gewoon in de achtergrond.

11:34

Een reactie posten