30.000 dollar voor oplossing iPhone spel

Het spel Puzzllotto wat qua vormgeving lijkt op Myst en Zork is later deze week te koop in de App Store voor $4.99. Van de verkoop van het spel gaat 10% naar de Madagascar Fauna Group. Een stichting die zich voornamelijk inzet voor het behoud van maki's of echte lemuren. Familie van halfapen die alleen voorkomt op Madagaskar en nabijgelegen eilanden. Met deze actie kunnen alleen Amerikanen mee doen maar in de toekomst wil de software producent ook wereldwijde projecten opstarten. In Puzzllotto is behoorlijk geïnvesteerd dor de software ontwikkelaar en doel is ook om de opgedane kennis tijdens het ontwikkelen van Puzzlotto te delen met andere iPhone software ontwikkelaars.

Het spel kan zal ook hebzucht opwekken omdat het prijzengeld per dag met 1000 dollar omhoog gaat. Na 30 dagen gaat het bedrag van 30.000 dollar naar de winnaar van het spel of als het spel niet opgelost is naar het goede doel. De voortgang van het " project" is ook te volgen via Twitter.

Volgens de regels van het iPhone spel Puzzllotto kunnen alleen Amerikanen deelnemen aan het spel om het bedrag van 30.000 dollar te winnen.

Bron: puzzllotto en unitedlemur.org

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten