PhoneFaves Collection voor de iPhone

P-Edge media lanceerde vandaag de PhoneFaves Collection voor de iPhone, de coolste manier om je favoriete personen snel te bellen!

Snelkoppeling
Een belangrijke functie die momenteel ontbreekt op de iPhone is het maken van een snelkoppeling naar een contactpersoon op het Home-scherm.

Veel gebruikers willen met één druk op de knop direct kunnen bellen naar hun vader, moeder, beste vriend, vriendin, baas of geliefde. Er bestaan al \"QuickDial\" applicaties in de App Store, maar een dergelijke applicatie kan maar één keer geïnstalleerd worden waardoor er maar één snelkoppeling mogelijk is.

PhoneFaves Colection
Daarom lanceert P-Edge media PhoneFaves Collection voor de iPhone, waarvan de eerste vier applicaties nu verkrijgbaar zijn in de App Store.De PhoneFaves Collection zal diverse snelkoppelingen bieden waarmee gebruikes vanaf het Home-scherm of vanuit hun Dock direct hun favoriete vriend, familielid, collega of andere contactpersoon kunnen bellen. Elke PhoneFaves applicatie biedt de mogelijkheid om een contactpersoon te kiezen uit het eigen adresboek. Na deze éénmalige instelling kan deze persoon altijd met één druk op de knop snel worden gebeld. Indien aanwezig wordt ook de foto getoond van de betreffende persoon.

P-Edge media brengt deze collectie apps samen met ontwerper en illustrator Boiled.nl uit.

Verkrijgbaarheid
De applicaties \"Mom\", \"Dad\", \"Grandma\" en \"Grandpa\" zijn nu verkrijgbaar in de App Store voor €0.79.
Diverse andere PhoneFaves zullen binnenkort verschijnen.
 
Bron: P-Edge media persbericht

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten