prijsvergelijker web applicatie voor de iPhone

Vanaf vandaag kunnen iPhone gebruikers altijd en overal product- en prijsinformatie opvragen met de interface, gebruiksvriendelijkheid en snelheid die ze van de iPhone gewend zijn. De speciaal ontworpen webapplicatie  http://www.hinta.nl/iphone/ van de prijsvergelijker Hinta.nl maakt het mogelijk om eenvoudig prijzen te vergelijken vanaf de winkelvloer.
 
Niet alleen kan men tijdens het shoppen controleren of het product elders welllicht goedkoper te krijgen is, ook alle gebruikerservaringen en reviews zijn vanaf de iPhone te raadplegen om direct een objectief beeld van het product te krijgen. Desgewenst kan men met de iPhone het product direct bij de goedkoopste aanbieder bestellen.
 
Eerder gaf Hinta.nl al aan de mobiele markt te willen betreden. Met de lancering van de eerste iPhone prijsvergelijker in Nederland wordt hiermee een strategische eerste stap gezet. "Dankzij het groeiende marktaandeel en de actieve gebruikersgroep van de iPhone zijn we er van overtuigd dat we hiermee een prominente plek in de mobiele markt kunnen innemen", aldus Wilco de Kreij. "We zijn ons er uiteraard wel van bewust dat er meer is dan de iPhone, en zijn dus ook hard bezig met een mobiele website voor algemeen gebruik".
 
Bron: hinta

 
 
 
 

Een reactie posten 1 reacties:

Anoniem zei

De pot verweit de ketel dat ie zwart ziet ;-)

00:11

Een reactie posten