Bijna 4 maanden werken voor een iPhone

De iPhone is binnenkort te koop in Bulgarije in een prepaid variant voor maar liefst 1499,90 Leva. Dat is ongeveer 715 euro. De hoge prijs, het zeer beperkte 3G netwerk en nauwelijks WiFi punten zijn niet echt pluspunten om de verkoop van de iPhone in Bulgarije te bevorderen. Het welvaartpeil in Bulgarije ligt zeer laag. Het gemiddelde inkomen is zo'n 200 euro per maand. Voor een iPhone 3G moet een gemiddelde Bulgaar dus bijna 4 maanden werken...
Bron: dnevnik

 
 
 
 

Een reactie posten 7 reacties:

Nicole zei

Erg zeg. Wat zijn wij dan vreselijk verwend als je dit leest.

16:52

Jeroen zei

Er wordt wel gehandeld omtrent de inhoud van mijn reactie, maar de reactie zelf wordt niet gepost?

00:00

iPhone Nieuws Blog zei

@ Jeroen Wat was je vraag?

00:05

Jeroen zei

Mijn vraag was waarom jullie een copyright teken onder deze post zetten met de vermelding van jullie site, terwijl jullie duidelijk geen copyright hadden op dit artikel. Tweede opmerking ging over de naam die erbij stond: iPhoneNieuwsBlog.nl, Nederlands eerste iPhone nieuws blog. Dat lijkt me toch niet helemaal waar?

Nadat ik dit instuurde, werd een tijdje later dat copyright teken weggehaald, net zoals deze slagzin. Beetje raar dat mijn reactie dan ook toevallig kwijtraakt?

17:33

iPhone Nieuws Blog zei

@ Jeroen dat copyright teken kwam uit onze RSS feed. Nadat we het bericht hadden geplaatst kwamen we er achter dat er een tikfout in het bericht zat en dat hebben we aangepast vanaf een iPhone. Die zet blijkbaar de tekst
© iPhonenieuwsblog.nl er bij.

Dankzij jouw oplettendheid hebben we dat ook weer weg gehaald. Je reactie is niet kwijtgeraakt maar we hebben het niet gepubliceerd omdat de gemiddelde bezoeker van onze website wel snapt dat wij niet ineens zelf dit soort berichten gaan verzinnen en daarbij staat de bron van het bericht er gewoon keurig bij.

Is er een tweede iPhone Nieuws blog?

22:11

Kees zei

@ Jeroen Man waar maak je, je druk om? Heb je zelf een iPhone blog?

22:17

Anoniem zei

@ iPhone Nieuws blog, dat jullie op dit soort reacties ingaan. Zou het ook wissen die onzin.

23:36

Een reactie posten