iPhone.mobielnieuwsnet.nl 2.0 update!

Onze onlangs geïntroduceerde iPhone portal is een succes! Mede door de hulp van iedereen in de vorm van nieuwe links en tips. Waarvoor hartelijk dank!

De komende tijd gaan we het iPhone portal verder uitbouwen met een bijzondere feature maar daarover later deze maand meer!

De versie die we hadden gemaakt voor de App Store van onze portal hebben we nu ook online staan en die werkt prima met een iPhone 3G of via WiFi. Onze "light" versie blijft natuurlijk gewoon bereikbaar via de bekende link: iphone.mobielnieuwsnet.nl.

Daarbij zitten er in beide portals of iPhone startpagina's nieuwe features: via TVGiDS.mobi en Flitsers.mobi komt er nu actuele informatie binnen op het portal over films die vanavond op televisie komen en informatie over flitsers.

Onze portals zijn ideaal om de tientallen iconen met bookmarks van websites en Web Apps te vervangen die nu in je beginscherm staan. Ga naar een van onze iPhone portals:

iPhone.mobielnieuwsnet.nl (de snelle "light" versie)
iPhone3G.mobielnieuwsnet.nl (de iPhone 3G of WiFi versie)

klik onderaan naast het
bookmark icoontje op het
plus teken. Kies de optie:
Zet in beginscherm.

Klik voor vergroting

 
 
 
 

Een reactie posten 4 reacties:

Anoniem zei

Wat is de link naar de Heavy versie in de App Store?

15:18

iPhone Nieuws Blog zei

Die link is er niet omdat diegene die voor ons de App aan het maken was de portal wilde voorzien van banners en reclame en dat willen wij niet... Wij vinden dat de portal toegankelijk moet zijn zonder reclame. Vandaar dat we de App Store versie nu online hebben gezet.

Mocht er iemand zijn die de portal wil publiceren in de App Store zonder reclame dan horen we het graag!

18:02

Robbert zei

Erg cool! Mooie web app.

19:41

Jules zei

Prachtige portal! Staat in mijn springboard.

21:31

Een reactie posten