Kopie iphone.mobielnieuwsnet.nl offline

De kopie van onze iphone portal: iphone.mobielnieuwsnet.nl is offline. Per mail hebben we ook een reactie gekregen van de copy cat:

"ik zal uhm offline halen

maar je gebruikt toch gewoon iwebkit?
deze is toch grtis?"


Wij gebruiken inderdaad iWebKit maar het overnemen van onze layout en vormgeving inclusief iconen is een inbreuk op het auteursrecht. De copy cat heeft onze HTML code overgenomen en vormgeving en dat is niet toegestaan. Daarbij presenteerde hij het als zelf gemaakt op een forum van de grootste technologie website van Nederland. Dat is niet netjes.... Het is geen imitatie maar een 1 op 1 kopie van onze website: iphone.mobielnieuwsnet.nl en dat pikken we niet. We hebben contact gehad met onze advocaat om een juridische procedure op te starten. Ook hij was het met ons eens en heeft ons aangeraden om actie te ondernemen. De copy cat heeft eieren voor zijn geld gekozen en de kopie van onze portal is sinds begin deze middag offline.

Update: De copy cat van onze iPhone portal Remco heeft ons excuses aangeboden en wat ons betreft is daarmee de kous af. We denken dat hij het geld beter voor zijn studie kan gebruiken. :)

 
 
 
 

Een reactie posten 3 reacties:

Anoniem zei

Heel goed dat jullie daarop actie hebben ondernomen.

13:09

harro zei

Nou daar komt die gast wel makkelijk vanaf.

16:37

Anoniem zei

Advocaat gesproken?
uhu

18:19

Een reactie posten