mobiele bank-toepassing voor de iPhone

AT&T en Firethorn Holdings hebben vandaag een mobiele telebankier applicatie gelanceerd voor de iPhone. Met Mobile Banking van AT&T kunnen gebruikers veilig en efficiënt hun financiën beheren. Het mooie van de Applicatie is dat hij op termijn te gebruiken is voor toegang en beheer van financiële gegevens bij meerdere banken. Op dit moment zijn het alleen financiële instellingen en partners van Firethorn. Waaronder America First Credit Union, Arvest Bank, BancorpSouth, FirstBank, Mercantile Bank, SunTrust, Synovus, USAA en Wachovia.

In Amerika maken mensen in toenemende mate gebruik van hun iPhone om mobiel te bankieren. Wat dat betreft lopen we in Nederland behoorlijk achter en is het nog niet eens mogelijk om met een Apple computer met de Safari browser te telebankieren bij bijvoorbeeld de Rabobank. Laat staan dat je dat kan doen met een iPhone.

De Mobiele Bank applicatie van AT&T is nu gratis te downloaden in de App Store.

Bron: iClarified

 
 
 
 

Een reactie posten 1 reacties:

Ruud zei

Zou handig zijn als ze dat ook in Nederland op de iPhone maken. Op dit moment zijn ze niet verder gekomen dan bankieren via WAP. Dat noemen ze dan deftig mobile banking maar het werkt voor geen meter.

20:40

Een reactie posten