iPhone in Europa kopen?

Over de aankoop van een iPhone 3G in Europa hebben we al vele malen geschreven maar in het forum van het Duitse apfeltalk kwamen we het volgende overzicht tegen. Zeer actueel met een overzicht welke iPhone 3G's (zonder een contract) een net of simlock hebben. Daarbij ook goede informatie hoe je de iPhone het beste kan kopen, met of zonder creditcard, in welke winkel, activering van de iPhone en informatie over invoerrechten. Inclusief een complete prijslijst van de iPhone 3G per land.

Op dit moment is een simlock vrije 8GB iPhone 3G in Tsjechie het goedkoopst € 485 euro. Hou er wel rekening mee dat je voor garantie weer terug moet naar het land van aankoop. Het is niet zo dat je een zelf geïmporteerde iPhone 3G bij Apple Nederland of T-Mobile kan laten repareren.

P.s. ja we hebben gezien dat de iPhone in Zwitserland goedkoper is dan in Tsjechie. Probleem is alleen dat je als Nederlander geen iPhone 3G kan kopen in Zwitserland. Volgens de Zwitserse telecomwet uit 2004 is het niet toegestaan om prepaid toestellen te kopen als je niet ingezetene bent van Zwitserland. Kortom als je er een koopt moet je een Zwitsers paspoort laten zien.

Download hier de PDF met de informatie

Bron: Apfeltalk forum

 
 
 
 

Een reactie posten 0 reacties:

Een reactie posten