Er zijn al 500.000 iPhone nano's!

Volgens iDealsChina zijn de plaatjes van de iPhone Nano die deze week op Macrumors verschenen "the real thing". iDealsChina heeft een behuizing gezien van een iPhone nano via een niet nader te noemen persoon. Daarbij weet iDealsChina te melden dat er inmiddels 500,000 iPhone Nanos zijn geproduceerd en binnen een paar dagen meer dan een miljoen. De verwachting is dat Apple er 80,000,000 van gaat verkopen. Mooi nieuws op de eerste kerstdag en leuk dat het plaatje op Macrumors klopt volgens iDealsChina. Binnen twee weken weten we of het waar is.


De foto van de Nano die volgens iDealsChina echt is....

 
 
 
 

Een reactie posten 4 reacties:

Nick zei

He, mooi nieuws! Prettige kerst allemaal!!!

00:22

Ruud zei

80 miljoen lijkt me wel erg veel. Dat is de helft van het aantal 3G's wat Apple denkt te verkopen. Het zou kunnen als ze de iPhone nano ook gaan verkopen zonder de tussenkomst van een provider. Dan gaat het natuurlijk een stuk sneller.

Ook een prettige kerst allemaal!

Ruud

03:52

Eddie zei

Die 80 miljoen geloof ik wel. Apple pakt hiermee de onderkant van de markt. Mensen die geen iPhone 3G kunnen of willen betalen. Denk dat het de klapper vam 2009 gaat worden van Apple. Als ze slim zijn gaan ze hem als een iPod aanbieden. Qua prijs en de manier hoe je hem koopt. Dus niet via een provider maar gewoon via de Dixons, media markt etc.

13:58

Arnout zei

Als ze op 20 december zijn begonnen met de productie van de iPhone nano dan maken ze er 100.000 per dag en dus zo'n 3 miljoen per maand. 80 miljoen lijkt mij wel erg veel.

17:01

Een reactie posten